• Головна
  • Держслужба охорони в святкові дні знизила вартість послуг для власників квартир
13:25, 22 грудня 2011 р.

Держслужба охорони в святкові дні знизила вартість послуг для власників квартир

Обладнати квартиру охоронними системами від державної служби охорони тепер дешевше. Впродовж кількох передсвяткових тижнів діятиме 50% знижка на вартість монтажних робіт при встановленні охоронних систем у квартирах. Про це повідомили у головному управлінні МВС у Львівській області.


«Якщо помешкання однокімнатне, то вартість підключення у передсвятковий час буде в межах двох з половиною тисяч гривень. Економія буде складати 500 гривень. Якщо це помешкання двохкімнатне – на підключенні можна зекономити 800 гривень, а обладнання такого помешкання сигналізацією коштуватиме три тисячі двісті гривень. Чотири тисячі двісті гривень буде коштувати підключення до охорони трьохкімнатного помешкання, відповідно, до 1100 гривень буде економія», - розповідає начальник УДСО ГУ МВС України у Львівській області Олександр Скорняков.

Таку вартість треба буде сплатити лише при встановленні охоронної системи. Далі ж, виплачуючи щомісячну абонплату, власники квартир можуть бути цілком спокійні, що жодному злодієві не вдасться залізти до вас у помешкання.

В службі держохорони запевняють, що в помешкання під їхньою охороню злодії частіше всього навіть не намагаються залізти. За минулий рік на Львівщині зареєстровано майже вісімсот квартирних крадіжок. А от у помешкання, які охороняє ДСО, злочинці намагались залізти лише 12 разів за рік. І то всі їхні спроби виявились невдалими. Злодіїв затримали, майно мешканців зберегли.
Окрім того, державна служба охорони на 99,9% гарантує збереження майна всіх своїх клієнтів. Але навіть на цю одну десяту відсотка теж є своя гарантія.

«Квартира, яка знаходиться під охороною, має певні ознаки того, що охороняється і професійний злочинець, як правило, вагається йти, знаючи, що за три хвилини до помешкання, де спрацювала сигналізація, приїде наряд міліції, озброєний вогнепальною зброєю. Усе майно, яке ми зберігаємо під своєю охороною, застраховано. І, у випадку скоєння крадіжки, ми відшкодовує збитки», - розповідає О. Скорняков.

Джерело фото: clickonf5.org

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...