• Головна
  • Новий рік 2016 с зірками українського ТБ у Закарпатті
11:57, 12 листопада 2015 р.

Новий рік 2016 с зірками українського ТБ у Закарпатті

Туристичний оздоровчий комплекс Belle Royalle запрошує зустріти Новорічну ніч 2016 у найкрасивішому та найромантичнішому місці Закарпаття — селі Лісарня, Мукачівського району, Закарпатської області, біля гірської річки, у казковому лісі (20 км від м. Мукачево, 60 км від м.Ужгород).

 
Кожного року цю подію в Belle Royalle супроводжують відомі українські артисти, співаки, танцюристи, фольк-гурти. В минулому році були команда КВК “Вінницькі перці”, артист пародійного жанру Андрій Кас'яненко - лауреат конкурсів гумору, музичний ведучій ді-джей Шейк.


Цього разу у комплексі підготували нову програму — новорічний вечір прикрасять талановиті, яскраві, молоді, красиві, розумні та дуже смішні дівчата та хлопці з комедійної студії “Мама хохотала” - ведучі Роман Грищук і Ганна Гресь.


Казкова ніч цього разу буде не тільки смішною, але і загадковою — стежте за руками, дивіться уважно, прислухайтеся і можливо ви дізнаєтесь про секрети магічних фокусів від переможця телевізійного шоу Урі Геллера на СТБ “Феномен” - Артема Тихевича.

Новий рік 2016 с зірками українського ТБ у Закарпатті, фото-1


До казкової магії в новорічну ніч 2016 в Belle Royalle приєднається магія наукова — майже наукові доктора та практично хімічні кандидати з “Шаленої лабораторії” покажуть вам те, про що ви забули, та те, чого ви не знали. Будьте обережні — всі ці експерименти можуть визвати шалений розвиток мозку і екстремально високу зацікавленість до всього наукового у ваших дітей.

Новий рік 2016 с зірками українського ТБ у Закарпатті, фото-2


Окрім хімічного екстриму в святковий вечір буде багато танцювального - до цього комедійно-магічно-наукового вечора екстриму додасть яскравий колектив “Шоу-балет Екстрим” - найкращий танцювальний колектив з міста Вінниця. Шоу-балет Екстрим - Це оригінальне виконання, неординарне танцювальне мислення, яскраві костюми, казкова пластика. У вас є шанс стати нехай і на деякий час учасником цього найкращого колективу — ви зможете прийняти участь у номерах шоу.

Новий рік 2016 с зірками українського ТБ у Закарпатті, фото-3


Весело провести цей Старий рік ви зможете у обіймах фольк-гурту Фанфари Купали. За допомогою баяна, барабана, туби, труби, тромбона та флюгельгорна ми спробуємо забути про все сумне та згадати про все добре, що сталося з нами у 2015-му році. Українська, балканська, молдавська, циганська та єврейська музика лунатиме на свіжому повітрі у лісі біля річки.

Новий рік 2016 с зірками українського ТБ у Закарпатті, фото-4

Музична частина новорічного вечора пройде за участю гурта рок-поп-джаз-диско-блюз-рок-н-рол-фольк-групи “Грамофони BAND” - це живе виконання безсмертних хітів.

Новий рік 2016 с зірками українського ТБ у Закарпатті, фото-5


З наступаючим 2016 роком!
Завітайте до Belle Royalle. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...