• Головна
  • У Львові екофани встановили альтернативну ялинку (ФОТО)
17:28, 14 грудня 2011 р.

У Львові екофани встановили альтернативну ялинку (ФОТО)

У Львові на площі Яворського екофани встановили альтернативну ялинку з відходів. Акція покликана звернути увагу мешканців до проблеми чистоти міста та збереження довкілля. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила капітан львівської команди екофанів Оксана Микитка.

Зелену красуню прикрасили пластиком, старими газетами, журналами та іншою вторсировиною. Замість прикрас використали навіть старий карниз.

За словами О. Микитки, Львів приєднався до акції «Екофан», в якій беруть участь чотири приймаючі міста Євро-2012. Команди з Києва, Львова, Донецька та Харкова будуть виконувати творчі завдання від організаторів акції. Серед офлайнових акцій: прибирання парків і зон навколо об’єктів Євро-2012, висадка дерев та квітів, а також флешмоби і інформаційні кампанії.

Команда, яка покаже найбільше креатину, виграє гранд від фундації «CocaCola» на реалізацію будь-якого зі своїх екопроектів. Голосувати за команди мешканці приймаючих міст зможуть протягом семи місяців в соціальній мережі «Вконтакте».

«Сьогодні ми спробуємо донести мешканцям міста, що завдяки жвавій фантазії і щирому бажанню можна зберегти і відчуття свята, і уникнути шкоди довкіллю», - додала капітан львівських екофанів.

У Львові екофани встановили альтернативну ялинку (ФОТО), фото-1
У Львові екофани встановили альтернативну ялинку (ФОТО), фото-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...