• Головна
  • У Львові будуть боротися з дитячим алкоголізмом
10:48, 14 грудня 2011 р.

У Львові будуть боротися з дитячим алкоголізмом

У Львові планують заборонити продаж алкогольних та слабоалкогольних напоїв у кіосках. Завтра це питання розглядатимуть на засіданні сесії міської ради.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Бургомістр Львова Андрій Садовий вважає слабоалкогольні напої наркотиками. Андрій Садовий: «Пиво і слабоалкогольні коктейлі є тією голкою, на яку сідає дитина, коли вона втягується в процес прийняття алкоголю».

Як повідомили в прес-службі Львівської міської ради, термін «слабоалкогольні напої» викликає жваву дискусію, адже туди включають і пиво, і слабоалкогольні коктейлі... Дитина поступово втягується в процес вживання алкоголю.

Лікарі б'ють на сполох! Кожна четверта дитина, яка з отруєнням попадає в лікарню, поступає з алкогольним отруєнням. Це жахливі речі. І якщо в магазині є відеоспостереження і є ймовірність, що дитині алкоголю не продадуть, то в МАФах, особливо коли темніє достатньо швидко, маємо десятки випадків, коли дітям продають пиво, дітям продають алкоголь.

Міський голова Львова Андрій Садовий наголошує на тому, що громада міста на 90% підтримує цю ухвалу, а також церкви різних конфесій, медики та освітяни. Залишилось переконати депутатів міської ради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...