Місто славетного Лева однаково приваблює туристів як взимку, так і влітку. Унікальні історичні пам’ятки, неймовірна архітектура старого міста, колоритні місця для цікавого відпочинку – і це все хочеться відвідати в стиснуті часові рамки, особливо якщо на відвідування Львова виділений лише вікенд чи кілька днів відпустки.

Для комфортного та швидкого пересування містом найкращим рішенням буде оренда авто у Львові – послуга, яка доступна в компанії автопрокату Car Rent UA.

Оренда авто у Львові

Прокат авто – це можливість вільно розпоряджатися своїм часом, не прив’язуватися до розкладу руху громадського транспорту та не залежати від зовнішніх обставин.

При цьому оренда авто є популярною не тільки серед туристів, а й жителі Львова давно оцінили зручність та практичність користування послугами сервісу автопрокату.

Найчастіше беруть напрокат автомобіль в наступних випадках:

  • для екскурсії містом;
  • для вирішення робочих задач, поїздки у відрядження;
  • для поїздок в сімейних справах;
  • для фотосесій;
  • на урочисті події та святкові заходи.

Також в Car Rent UA можна орендувати авто для виїзду за кордон, при цьому мета поїздки може бути різною: сімейний відпочинок, особисті справи, робоче відрядження.

Умови прокату авто

Водій, який бажає взяти напрокат автомобіль у Львові, спочатку заповнює заявку на бронювання потрібного авто на сайті Car Rent UA. В ній вказує основну інформацію – дату взяття в оренду, термін оренди, адресу подачі авто, якщо є в цьому потреба.

Оформити заявку на оренду авто можна і по телефону, зв’язавшись з менеджером компанії.

Після цього водій має надати документи для укладення договору прокату – посвідчення водія та паспорт. Надіслати фото вказаних документів можна на один із месенджерів Car Rent UA.

Наступним етапом є безпосередньо підписання договору оренди, в якому визначені умови прокату, термін, вартість послуги.

Підписати договір можна як в офісі компанії, так і «на місці», замовивши подачу авто на потрібну адресу.

Після підписання договору, клієнт може отримати авто, перед цим ретельно оглянувши його з менеджером компанії. Хоча це є формальністю адже всі автомобілі в автопарку Car Rent UA є технічно справними, чистими та з повним баком палива.

Більш того, щодо них регулярно здійснюється техогляд та всі вони застраховані КАСКО. Тому водій може бути спокійним, якщо раптом його на дорозі спіткає будь-яка непередбачувана ситуація.

Повернення авто

Після закінчення терміну оренди водій повинен повернути автомобіль.

Проте, якщо виникли непередбачувані обставини чи є потреба в продовжені терміну прокату, клієнт може повідомити про це менеджера компанії в телефонному режимі – під’їжджати в офіс Car Rent UA необхідності немає.

Після закінчення користування автомобілем він повинен бути повернутий в автопарк компанії в тому ж вигляді, в якому був отриманий – без зовнішніх ушкоджень, технічно справний, чистий та заправлений.

Якщо можливості заїхати на автомийку та заправку перед поверненням немає, можна додатково оплатити ці послуги в Car Rent UA.

Для того, щоб бути в курсі актуальних пропозицій та акцій від компанії, щоб орендувати авто недорого, підписуйтесь на сторінку сервісу в Інстаграм та слідкуйте за оновленнями на сайті Car Rent UA.