Обираючи, звідки доставляти різні види товарів, дедалі більше власників бізнесу (малого, середнього та великого) обирають один із найпоширеніших напрямків – Китай. Однак виникає вельми логічне питання: довірити процес доставки професіоналам чи зробити все самостійно?

Причини замовити послугу доставка з Китаю під ключ від фахівців полягають у наступному:

  • Наявність великого досвіду та необхідних ресурсів. Компанії, які займають вантажоперевезеннями, мають значний досвід і налагоджені зв'язки, а тому точно знають та розуміють, з яким «підводним камінням» можна зіткнутися і, як швидко розв'язувати всі проблеми.
  • Налагоджена процедура імпорту. Гарантія 100% перевірки товару на складі перед відправкою, надійне декларування, митне оформлення документів, усієї номенклатури товарів. Не менш важливим нюансом є надання документів для законної реалізації привезених товарів в Україні.
  • Гарантія дотримання термінів. Фахівці несуть повну фінансову відповідальність, надають гарантії. Усе це зводить до мінімуму ризик порушення термінів доставки.

Технологія доставки передбачає використання мобільних додатків, сучасних систем трекінгу та інше.

Як працює процедура доставки з Китаю під ключ

Початок співпраці передбачає оформлення договору між двома учасниками процесу – вантажоперевізником та замовником.

Після цього процес замовлення товарів з Китаю виглядає наступним чином:

1. Пошук товарів від перевірених постачальників Здійснюється пошук за заданими критеріями: замовник зазначає конкретний обсяг товару, обговорюється бюджет, виділений на закупівлю.

2. Необхідно вибрати варіант найбільш зручної, швидкої та вигідної за вартістю доставки.

3. Виконується доставка товару з Китаю з урахуванням попередньо визначених термінів. При виборі морських перевезень часто вказують терміни з відміткою «від» і «до», враховуючи можливі форс-мажорні обставини.

4. Митне оформлення. Відразу після прибуття вантажу в Україну відбувається його митне очищення, згідно з усіма правилами та нормами.

5. Доставка вантажу до дверей. Замовник вказує населений пункт, куди потрібно доставити товар.

Найчастіше вибирають такі перевірені способи доставки: морем або за допомогою літаків товар з Китаю доставляють до найближчого аеропорту/порту Європи, а потім – автомобілем доставляють в Україну.