Обираємо постійне LED світло для студії

Постійне світло — це популярний вибір студійних фотографів, блогерів, відео операторів. На відміну від імпульсного обладнання, лампи постійного світла не використовують один сильний імпульс, а освітлюють об’єкт зйомки безперервно. LED панелі для фотостудії — безпрограшний варіант, якщо ви шукаєте освітлення, яке зроблять ваші знімки якіснішими, а роботу комфортнішою.

Розкажемо про студійні LED панелі більш детально.

Що таке лед світло

LED освітлювачі — це прилади які працюють завдяки вмонтованим діодам. Головна особливість діодів — вони продукують RGB-промені, які потім, зливаючись, утворюють приємне біле світло. До речі, якраз завдяки цій особливості роботи діода, стало можливим утворювати світло будь-якого кольору і відтінку. Навіть біле освітлення легко набуває теплих і холодних тонів.

Розмащують діоди в LED лампах по різному. Якщо виставити їх у лінію — отримаєте led-стрічку. Щодо студійного освітлення, діоди групують колами або прямокутниками отримуючи LED панелі.

Переваги LED панелей

Безумовно, світлодіодні панелі мають багато переваг. Купуючи такий пристрій для своєї фотостудії, ви можете бути спокійні за якість знімків, чіткість зображення, світло передачу. Адже, при хорошому освітленні, фотограф натхненно працює з об’єктом зйомки, не переймаючись якістю світла — воно стовідсотково хороше.

Окрім цього, лед панелі мають ряд особливостей, які точно вам сподобаються:

  • Реалістично передають кольори.

  • Компактні.

  • Надійні та довговічні.

  • Надають можливість регулювати температуру світла.

  • Швидке налаштування.

Яким панелям надати перевагу

Звичайно, що фотографи обирають лед освітлювачі залежно від їх розміру і потужності. Окрім цих якостей, панелі також розрізняються за температурою кольору.

  • Daylight (денне світло). Така лампа стане в пригоді якщо ви знімаєте в умовах природного освітлення.

  • Bi-Color (подвійний відтінок). В такому випадку ви можете змінювати теплі й холодні відтінки білого.

  • RGB (різноколірне освітлення). Плануєте творчу фотосесію з різними ефектами? Придбайте лед панель RGB.

Лед панелі, як і будь-які інші освітлювальні пристрої, відкривають безліч можливостей і доступні для апгрейду. Так, можна змінювати висоту з допомогою штативів, та чаклувати над тінями, м’якістю й жорсткістю освітлення з допомогою додаткових дифузорів.

Де купити LED панелі для студії

Якщо вам потрібно придбати LED панелі та аксесури до них, зверніться в GOX. Це найкращий магазин для контент-мейкерів з великою пропозицією лед ламп, панелей, прожекторів, та інших студійних освітлювачів. Обираючи в LED категорії, не забувайте, що такий пристрій слугуватиме довго, не нагрівається, і допомагає економити кошти. Отже, ви на правильному шляху!