Вирішуючи придбати собі нову комп'ютерну техніку, кожен користувач свого часу може замислитися над пошуком відповіді на питання «Що краще буде купити: бу ноутбук в Києві чиж все такі стаціонарний комп'ютер?». Якоїсь чіткої стовідсоткової відповіді на це питання знайти неможливо. Остаточний вибір у будь-якому випадку залежатиме від мети покупки та відповідно подальшого використання такої техніки.

Далі пропонуємо вам разом із нами трохи більш детально поговорити про те, що ж саме варто купувати та відповідно де таке придбання найкраще буде оформлювати.

Про що варто пам'ятати, обираючи між комп'ютером та ноутбуком?

Вирішуючи що купити, бу комп'ютер чи все ж бу ноутбук в Києві, варто не забувати про те, що персональний комп'ютер являється сукупністю певних окремих елементів, котрі у своєму комплексі виступають в якості продуктивного агрегату. Водночас ноутбук – це із самого початку комплексне обладнання, де так би мовити вся «міць» прихована в одному єдиному корпусі. Попри зовнішні відмінності, критерії вибору цих різновидів техніки все ж залишаються схожими. В процесі вибору комп'ютера та ноутбука обов'язково важливо враховувати наступні параметри:

  • Дисплей. Найбільш популярні ноутбуки з розміром екрану 13 і 15,6 дюймів. Бу комп’ютер часто купують з монітором діагоналлю від 13 і до 42 дюймів.
  • Час автономної роботи. У стаціонарних комп'ютерів такий час відсутній, в той час як серед ноутбуків є окремі моделі з можливістю встановлення двох додаткових батарей. Тобто в середньому режимі такі пристрої будуть працювати від 7 до 12 годин і навіть набагато більше. Автономна робота в ноутбуках, завдяки можливості підключення двох додаткових батарей також нині дуже цінується користувачами. Що вже говорити про можливість зібрати на базі одного корпусу повну комплектацію.
  • Обираючи ноутбук або стаціонарний комп'ютер, варто не забувати про процесор. У ноутбуків він побудований в сам корпус (до уваги береться кількість ядер з частотою, а також те, що краще буде коли оперативної пам'яті якомога більше). В стаціонарних комп'ютерах процесор також найчастіше вбудований в системний блок. Вибір процесору тут важливо здійснювати саме, виходячи з встановленої материнської плати.
  • Відеокарта. В звичайних робочих моделях відеокарта інтегрована. Водночас в стаціонарних комп'ютерах вона буває професійна та ігрова.

Про що варто пам'ятати?

Якщо ви хочете придбати ноутбук – компактне рішення для будь-яких різноманітних задач. В той час стаціонарний комп'ютер можна вважати своєрідним конструктором lego. Його комплектуючі можливо з легкістю обирати, виходячи із своїх власних уподобань та потреб. З ноутбуком такий «фокус» не пройде. В цьому випадку тут знадобиться набагато більше часу з коштами.

Які переваги ноутбука можна виділити?

Якщо ви багато подорожуєте та при цьому свою роботу ви не перестаєте виконувати. Якщо ви купуєте ноутбук для своєї дитини, яка навчається, можете бути певні, приймаєте вірне рішення. Мобільність та компактність і невелика вага цього пристрою дозволять без проблем брати його у кафе чи навіть у відрядження з обов'язковою гарантією розташування всієї необхідної вам інформації так би мовити «під рукою».

Згаданий пристрій дозволить у дуже зручному для вас форматі зберігати всю необхідну інформацію з напрацьованими проектами та без необхідності користування флеш накопичувачами. За допомогою ноутбуків можна у будь-якому місці, де є бездротова мережа wi-fi, підключитися до інтернет з'єднання.

Переваги стаціонарного комп'ютера

Якщо ж вас цікавить така комп'ютерна техніка як персональний комп'ютер, варто відзначити, Що серед його переваг не лише прийнятна вартість, а й можливість модернізації з корисністю. Завдяки тому, що стаціонарний комп'ютер завжди перебуває на робочому столі в одному місті, будь-які можливі механічні пошкодження тут зводяться до нуля. Це також суттєво збільшує всі можливі терміни експлуатації такої техніки.

Якщо ви хочете придбати ноутбук або бу комп’ютер, а також бу комплектуючі для ноутбука та комп'ютера за найкращими в Україні цінами, радимо обов'язково звернутися в компанію AS-IT.UA. Тут у AS-IT.UA вашій увазі представиться широкий вибір оригінальних позицій на будь-який смак і уподобання та фінансові можливості.

В інтернет-магазині завжди працюють професійні та кваліфіковані спеціалісти, які залюбки готові допомогти у процесі вибору найкращої комп'ютерної техніки. Для того аби трохи більш детально обговорити всі моменти майбутньої співпраці, обов'язково переходьте на офіційний сайт інтернет-магазину AS-IT.UA та у тамтешньому розділі «Контакти» розшукайте необхідну вам для швидкого по часу зв'язку з менеджером компанії контактну інформацію. І пам’ятайте, що AS-IT.UA – найкраще рішення для вашої приємної та вигідної у фінансовому плані співпраці.