Всі хвороби, як відомо, від нервів. Хтось намагається боротися зі стресом самостійно, інші приймають ліки. Одним із прекрасних засобів для боротьби з негативними емоціями, з медичної точки зору, є еротичний масаж.

Сеанс еротичного масажу Львів виконується за допомогою рук, грудей, живота та сідниць масажистки. Це чудовий спосіб позбутися негативних думок, забути на якийсь час про проблеми і дати відпочинок тілу та нервовій системі. Для більшого ефекту зазвичай включають спокійну музику та гасять світло, щоб клієнт міг максимально розслабитись. У людини, якій роблять еротичний масаж, покращується циркуляція крові в організмі. Це сприяє насиченню всіх клітин тіла киснем, що сприятливо позначається роботі всіх органів. Також еротичний масаж сприяє позбавленню зайвої ваги, тому що під час його виконання відбувається активний обмін речовин і спалювання жиру. Цей вид масажу який не тільки розслабляє, а й викликає збудження. Незважаючи на збільшення частоти пульсу, нервово-м'язова напруга спадає, відбувається виділення гормону щастя – ендорфіну. Після процедури у людини піднімається настрій та покращується загальне самопочуття. Еротичний масаж є чудовим антидепресантом, який здатний повернути вам смак до життя

Яким буває еротичний масаж?

Існують такі види еротик масажу:

  • боді-масаж;
  • нуру-масаж;
  • аквапінний масаж;
  • масаж «у чотири руки».

Ці види еротичного масажу мають на увазі повне розслаблення для максимального релаксу. Класичний боді масаж робиться на все тіло, включаючи пальці, ступні та шию. При правильному виконанні чоловік повинен відчувати збудження. Іноді подібний вид масажу називають тантричним.

Нуру-масаж передбачає використання великої кількості різноманітних ефірних олій. Іноді цей вид називається ще й пінним, тому що перед процедурою дівчина може запропонувати клієнту вимити його під душем. Нуру масаж має на увазі вплив на інтимні зони чоловічого тіла з метою отримання їм максимального розслаблення. Це сприяє покращенню потенції, а також служить для профілактики та лікування урологічних захворювань.

Еротик масаж для жінок, як правило, виконується гарним чоловіком. Він нагадує класичний боді масаж, але в цьому випадку клієнтка – жінка, а масажист – чоловік. Процедура спрямована на максимальне розслаблення клієнтки. Особлива увага приділяється обробці її сідниць, грудей, живота та внутрішньої сторони стегон.

Чому варто замовляти еротичний масаж саме в салоні Night Angels?

Важливим фактором отримання максимального задоволення від еротичного масажу є краса дівчини чи чоловіка, який його виконує. У львівському салоні «Night Angels» усі масажистки та масажисти мають спортивну фігуру та гарне тіло. Клієнт має можливість самостійно обирати тих, хто сподобався йому найбільше.

Всі співробітники мають гарний досвід у сфері еротичного масажу, вони люблять приносити задоволення клієнтам та клієнткам найкраще у Львові. Якщо людині подобається робота, то і виконувати її буде якісно, тому можете не сумніватися, що саме в салоні «Night Angels» еротичний масаж забезпечить Вам максимальне задоволення.

Дуже сильно впливає на правильне проведення еротичного масажу атмосфера. Салон «Night Angels» у Львові здивує вас чудовим інтер'єром, приємною музикою та ненав'язливими ароматами олій. Тут створено ідеальні умови для отримання максимального релаксу.Ціни на послуги в цьому салоні цілком прийнятні. Звертаючись до салону «Night Angels» у Львові, ви заощаджуєте кошти і набуваєте здоров'я, радості та спокою!