Проблеми з жіночим здоров'ям виникають в будь-якому віці та не залишають часу для зволікань. Їх потрібно рішуче та якомога швидко вирішувати. Якщо вас турбує щось, пов'язане з роботою органів репродуктивної системи, дізнайтесь точний діагноз та зробіть гінекологічні операції в Києві в Клініці Медіком, де працюють дитячі гінекологи, акушери-гінекологи вищої категорії та гінекологи-онкологи.

Гінекологічні операції та реабілітації у стаціонарі в Медіком

Кожна українка, яка звертається до київської Клініки Медіком, має змогу:

  1. Підтвердити чи спростувати первинний діагноз.
  2. Отримати медичну допомогу без довгих черг на відміну від державних закладів.
  3. Зробити малоінвазивні операції на органах репродуктивної системи та сечовидільних шляхів, а також радикальні хірургічні втручання з резекцією придатків, матки.
  4. Видалити пухлини, папіломи, кондиломи промежини, кісти бартолінових залоз та інших новоутворень.
  5. Зробити операції при вагітності, локалізованої поза маткою.
  6. Резекції придатків, матки та інших органів репродуктивної системи.
  7. Зробити вагінальну пластику міхурово-піхвової нориці, стінок піхви, шийки матки.

Окрім цього, київська приватна Клініка Medikom проводить бужування цервікального каналу, лазерне видалення бородавок та невусів, біопсію та інші супровідні процедури для підтвердження діагнозу та під час відновлення у післяопераційний період.

Прості гінекологічні операції без радикальних методів

Гінекологи використовують радикальні методи лікування з об'єктивних причин, коли розвиток хвороби загрожує здоров'ю та життю. У інших випадках застосовують лапароскопію, лапаротомію та інші малоінвазивні методи втручання.

Лапароскопію без розрізу черевної порожнини пропонують зробити при аномаліях розвитку внутрішніх статевих органів, новоутвореннях, ендометріозі, позаматкової вагітності, гострих запаленнях органів малого таза. Це один з найостанніших методів для діагностики та операції, після якого організму потрібно найменше часу для реабілітації.

Якщо діагностували великі доброякісні пухлини та злоякісні захворювання органів малого таза, насамперед пропонують зробити лапаротомію. Під час операції роблять якомога менший розріз черевної порожнини, який дозволяє видалити новоутворення. Після операції проводять гістологічне дослідження, щоб стовідсотково бути певним у різновиді пухлини та на підставі цього призначити відповідний курс подальшого лікування.

Чим відрізняється лікування у Клініці Медіком?

Киянки та жінки з інших міст України приїжджають на консультації до лікарів приватної клініки. Звертаються, щоб потрапити до досвідчених гінекологів та професора А. А. Суханової, під наглядом якої проводяться гістеректомії, гістерорезектоскопії та інші гінекологічні операції різних ступенів складності.

Пацієнтки обирають приватну клініку насамперед через можливість:

  • консультації у лікарів вищої категорії;
  • дбайливе відношення медичного персоналу до делікатних проблем;
  • точну діагностику за допомогою ендоскопічного гістероскопа та іншого сучасного обладнання;
  • перебування у хірургічному стаціонарі до та після гінекологічної операції, де створені комфортні умови.

Клініка дотримується міжнародних протоколів JCI, які запроваджені в медичних закладах Ізраїлю та різних країн Європи. Операції проходять у стерильних приміщеннях із системами ламінарного очищення повітря за допомогою хірургічних інструментів та медичного обладнання з США, Швейцарії, Германії, Японії, Фінляндії. Щоб незабаром потрапити на консультацію до акушера-гінеколога, зателефонуйте за номером +38(044)503-77-77.