Якщо ваша мета – заробляти на трейдингу, потрібно приділити увагу вивченню особливостей торгівлі, розвинути мислення трейдера, навчитися проводити аналіз та робити прогнози.

Немає потреби витрачати час на пошук розрізненої інформації в інтернеті — зверніть увагу на проект Safe Trade Binary Options, який створений з освітньою метою саме для трейдерів-початківців. Тут ви знайдете все необхідне, що потрібно знати про Форекс, криптовалюти та бінарні опціони.

Що корисного на сайті?

Проект створений трейдером-практиком, який зібрав команду експертів, щоб допомогти новачкам розпочати шлях без помилок. Автори сервісу зібрали максимум корисного контенту, що знадобиться як початківцям, так і професіоналам:

  • повні керівництва з Форексу, бінарних опціонів, криптовалют;

  • навчальні відеоролики;

  • гайди з конкретними прикладами;

  • експертні статті;

  • огляди брокерів, платформ, мобільних додатків для трейдингу.

Автори проекту пропонують пройти шлях від новачка до експерта, починаючи з вивчення базових понять та особливостей ринку. Більш досвідченим трейдерам пропонуються стратегії, актуальні курси, прогнози, спеціальні інструменти для трейдингу. Сайт ведеться різними мовами для зручності користувачів.

Що потрібно знати трейдеру?

У верхній частині сайту Safe Trade Binary Options знаходиться меню з навчальними матеріалами, які розділені за темами на категорії.

  1. Криптовалюта. Повне керівництво з криптовалютних обмінів розкриває базові поняття, розказує про особливості монет, їх перспективи та можливості. Ви дізнаєтесь, як відбувається майнинг валют, які платформи використовуються для обміну, як можна заробити завдяки інвестуванню. Крипто-трейдер повинен відстежувати будь-які зміни ринку та швидко на них реагувати, цьому навчає Safe Trade Binary Options.

  2. Бінарні брокери. З розділу ви дізнаєтесь, як заробляти на бінарних опціонах. Інформація подається покроково, від базових термінів та процесів до складної аналітики. Покрокове керівництво з опціонів розраховано на новачків, які цікавляться торгівлею. Досвідчені трейдери також знайдуть тут багато корисного – статті, новини, рейтинги брокерів.

  3. Форекс-брокери. Тут є все, що потрібно знати про найбільший валютний ринок. Ви дізнаєтесь, як працює Форекс, як проходять торги, які є можливості заробітку, як не натрапити на шахраїв. Автори пропонують перевірену інформацію та чисті факти, розповідають про недоліки та переваги торгівлі, навчають аналізувати та приймати вірне рішення. Також у цьому розділі публікуються останні новини ринку, рекомендації експертів, підбірки перевірених брокерів.

  4. Блог. Тут зібрані актуальні публікації експертів порталу – огляди платформ, додатків для смартфону, прогнози, огляди цін, фінансові стратегії. Контент в розділі постійно поповнюється.

Всі навчальні матеріали з трейдингу доступні безкоштовно. Достатньо вибрати напрям торгівлі та перейти до вивчення основ у зручний час.

Інструменти та сервіси сайту

Сучасному трейдеру не обійтися без інструментів, які спрощують розрахунки, допомагають аналізувати та розробляти стратегії. В розділі «Аналітика» представлені онлайн-сервіси:

  • Конвертер валют. Зручний інструмент для швидкої конвертації валют та криптовалют. Конвертація відбувається автоматично, для цього потрібно вибрати валютну пару. Конвертер надається разом з графіком, ціною валюти в реальному часі та прогнозами на наступні 30 днів.

  • Графік бінарних опціонів. Інструмент показує зміни котирувань за визначений проміжок часу. Надається разом з детальною інструкцією з користування. Відображає точні показники у реальному часі, дозволяє налаштовувати позиції під вимоги трейдера, надає інформацію про зазначені активи.

  • Зведений технічний аналіз. Корисний сервіс, який допомагає трейдеру збирати інформацію про різні активи – акції, облігації та ін. Показує ціни та коливання вартості за вибраний проміжок часу. Цей інструмент дозволяє аналізувати зміни вартості активів, щоб передбачити майбутні дії та заробити.

Також на сайті представлено багато інших інструментів та сервісів – теплова карта валют, актуальні курси, калькулятор для розрахунку прибутковості та ін. Користування безкоштовне.

Підіб’ємо підсумки

Проект Safe Trade Binary Options безкоштовно навчає трейдингу всіх охочих. Автори розробили зручний портал з навчальними матеріалами та інструментами. Сайт буде корисним для початківців та досвідчених трейдерів.