В умовах кризи це доволі прикро, особливо для жінок, що звикли стежити за своєю фігурою. Не всі мають час, можливість та бажання проводити виснажливі тренування у спортивних залах. Та не впадайте у відчай. Швидке схуднення на 7 кілограмів реальне за кількамісячний термін.

Незважаючи на ставлення скептиків, існують дійсно ефективні препарати, вживаючи які, людина худне. Щоб покращити обмін речовин, зменшити потяг до їжі та ризик виникнення цукрового діабету, багато хто використовує біологічні добавки для зниження апетиту https://dobavki.ua/ua/podavitel-appetita/, вироблені на основі натуральних речовин.

Що таке БАДи і які вони бувають

БАД як доповнення до їжі визнані у світі з 1989 року. Добавки існують у різних лікарських формах: порошках, таблетках, капсулах, сиропах, екстрактах, настоях тощо. Також існує науковий поділ БАДів за наступними принципами.

  • Нутрицевтика. Застосування ессенціальних біологічно активних речовин задля коригування загального раціону.
  • Парафармацевтика. Додавання в їжу фармакологічно активних речовин, що підтримують органи та системи, слугують профілактичними засобами.
  • Еубіотика. Комплектування БАДів живими мікроорганізмами, щоб нормалізувати стан мікрофлори у кишківнику.

Як їх безпечно вживати

Ви без зайвих зусиль знайдете речовини, що додаються до напоїв, або у вигляді пігулок. Не нервуйтеся, шкоди вони не завдадуть ніякої, бо вироблені з корисних природних речовин. Зазвичай біологічні добавки містять вітаміни та необхідні організму елементи, такі як теанін, хром, молібден, триглецириди, магній, цинк, селен, залізо тощо. Такого повного складу корисних речовин ви не знайдете у звичайних вітамінах. Може додаватися стевія, чорниця, протеїн, лецитин із соєвих бобів, кориця, зелений чай, розторопша, банани, диня та інше. Варіативність велика. Перш ніж придбати засіб, уважно вивчіть складові.

Додаткове харчування, яке отримують з вживанням БАДів нервова, м’язова, травнева системи, розраховане на насичення організму без споживання великої кількості їжі.

Вживаючи БАДи, наповнені корисними речовинами, виключіть зайві трав’яні та вітамінні комплекси, щоб не дублювати те, що потрапляє в організм. Більшість БАДів розраховано на тих, хто страждає на ожиріння, яке можна вже назвати загальнонаціональною проблемою. Але є люди, що не хворі на ожиріння, а мають зайву вагу, наприклад, через затримку рідини. Їм добавки також корисні.

Застерігаємо від підробок, передозування, застосування при деяких захворюваннях та станах організму, вагітності, тривалому лікуванні.

Але ж важко схуднути, лежачи на дивані. Тому радимо хоча б помірні фізичні навантаження. Світовий досвід показує, що успіхів у збереженні гарної фізичної форми досягають ті, хто поєднує заняття спортом з вживанням корисних речовин.

Магазин вітамінів та товарів для здоров'я https://dobavki.ua/ua/