• Головна
  • Вся правда про низькі ціни на одяг. Джинси за 200 грн. - шахрайство або вигідна покупка?
Новини компаній
10:20, 11 квітня 2017 р.

Вся правда про низькі ціни на одяг. Джинси за 200 грн. - шахрайство або вигідна покупка?

Новини компаній
Два тижні тому, після виходу статті про найбільший розпродаж весни в Time of Styleми вирушили інспектувати магазин на відповідність цін - чи дійсно можна купити футболку за 60 грн., джинси за 200 грн., а легку куртку за 250? Наші читачі сумнівалися, і ми вирішили перевірити. У якості піддослідних ми обрали чоловічу вітровку за 219 грн., тонкий батник за 79 грн. і сорочку за 129 грн. Через 4 дні ми отримали посилку і можливість побачити все на власні очі, а наш редактор - декілька обновок :) Можна спати спокійно - всі товари належної якості, тобто ми направили наших читачів на вірний шлях.

Перевірено: в акції дні в Time of Style можна купити нормальний одяг за півціни.

Хороша новина - з 10 по 13 квітня проходить акція. Погана новина - я прогавила початок і не встигла вам про це розповісти вчасно, так що другий акційний день вже в розпалі. Низькі ціни протримаються до 13 квітня включно - якщо хочете встигнути забрати свій розмір, варто поквапитися.

Вибір редакції.

Я не змогла пройти повз, тому поспішаю поділитися тим, що мені сподобалося. Тонка куртка з капюшоном і рвані джинси, які cейчас на піку моди - те, що треба на весну.

вітровка жіночаджинси жіночі рвані

Штани класичні, штани спортивні, штани-капрі - багато кольорів, розмірів і моделей так і просять "купи мене!". Ціни від 79 до 279 грн.

капрі жіночі

Справжній рай для любителів класики - жилетки, піджаки, штани, сорочки, і все це у великій кількості. Можна підібрати костюм-трійку.

жилет класичний чоловічийпіджак чоловічий синій

Я обожнюю джинсові куртки, тому рада була бачити їх в Time of Style. Чудове доповнення - легке літнє плаття.

куртка джинсова жіночасукні жіноча легке

Бриджі - тренд 2017 - повинні оселитися в шафі кожного модника в цього року. А тонкий батник потрапив в мій список просто тому, що це універсальна річ, яку можна носити як окремо, так і під светр або піджак.

лонгслив тонкий

Я вже говорила, що люблю джинсові куртки :) Сильну стать не оминули увагою, крім джинсових, на сайті багато ветровок і пуховиків. А футболок взагалі незліченна кількість.

куртка джинсовая мужскаяфутболка мужская

А ось пара слів про Time of Style від популярного блогера NikiMoran:

Всі речі, які я хотіла б показати, просто не вмістяться в статтю, тому краще піти і подивитися самим. А я обіцяю і далі тримати вас в курсі вигідних пропозицій в магазинах з усієї України.

Дякуємо інтернет-магазину Time of Style за надані матеріали.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...