9 чарівних собачок з ЛКП "Лев" шукають добрих господарів, - ФОТО

На базі ЛКП "Лев" перебує 9 новеньких собачок, які шукають свою сім'ю. Усі вони провакциновані та готові знайти "свою" людину. Редакція 032.ua пропонує познайомитися ближче з кожною тваринкою.

Лука

Лука

2-річного Луку знайшли на вулиці Лукаша. Маленький і розгублений собачка спершу не довіряв людям. Зараз заспокоївся, став більш лагідним та готовий знайти родину.

Золтон

Золтон

Солідний пес Золтон має уже 8 років. Великий та добрий собака, дуже дружній. Пройшов процедури грумінгу. Під час відлову мав на собі ошийник, тож ймовірно, що у нього є господар.

Бендер

Бендер

10-річний Бендер гуляв Левандівкою. Також був з ошийником, і скоріш за все - господаря. Пес гуляє на повідку, акуратно їсть і довіряє людям.

Цера

Цера

Цері 2 роки - це молода дівчинка, яка не дуже довіряє людям. Зараз проходить заняття з кінологом і навчилася гуляти на повідку. Мила собачка стане відмінною компаньйонкою для тих, хто її любитиме.

Оливка

Оливка

4-річна хитра собачка, яка любить попоїсти. Добра та приємна тваринка, що гуляла Левандівкою. Доволі незалежна собака, яка тільки вчиться гуляти на повідку й правила "собачого етикету".

Рейн

Рейн

3-річний ефектний пес із хорошим голосом. Розумний, чуйний та емоційний собака. Стане відмінним другом для майбутнього господаря.

Матільда

Матільда

Знана собака у Шевченківському районі. Має 5 років і відома містянам як Ватрушка. Хороша собачка приїхала на щорічну вакцинацію і має шанс знайти сім'ю.

Челсі

Челсі

4-річна гавкуча та енергійна собачка. Підійде тим, хто любить активний відпочинок, адже завжди готова гуляти, тренуватися та розважатися. Непосидюча тваринка принесе власникам багато позитивних емоцій.

Маслинка

Маслинка

Цій собачці уже 7 років. Вона скромна і тиха. Приїздить на ЛКП "Лев" для щорічної вакцинації. Але і їй не завадить добра родина. Зазвичай гуляє в районі вулиці Лінкольна.

Нагадаємо, з усіма собачками можна познайомитися ближче на території ЛКП "Лев" на вулиці Промисловій, 56. Комунальне підприємство працює щоденно з 8:00 до 20:00. Контактний номер: 068-535-45-45. Більше про чотирилапих, які шукають добрих господарів ТУТ.

Усі фото надали 032.ua у ЛКП "Лев"

Читайте також: 8 поширених міфів про чіпування собак та як є насправді

Новини компаній
13:00, Вчора