У Львові завершують збір підписів за вимогу розірвати договір з перевізником на 11 маршруті

Львів’яни вимагають замінити перевізника, який обслуговує 11 автобусний маршрут.

Відповідну петицію зареєстрував Басалига Володимир 31 липня, повідомляє 032.ua.

За словами автора петиції, приватний перевізник «Міра і К», що й обслуговує маршрут №11, систематично порушує умови договору, що є бузумовною підставою для заміни перевізника.

Також Володимир Басалига просить мерію Львова на час пошуку іншого перевізника для автобусного маршруту №11, зобов’язати комунальне «АТП №1» обслуговувати згаданий маршрут.

«Оскільки на балансі АТП-1 є великогабаритні автобуси, що не використовуються на маршрутах, прохання здійснювати маршрути даними автобусами, в кількості не менше 6 машин у робочі дні», - підсумував автор петиції.

Станом на 26 вересня петиція набрала 492 голоси. Для розгляду в Львівській міськраді звернення має набрати 500 підписів львів'ян. До кінця збору підписів залишилось 3 дні. Як підписати е-петицію сайт 032.ua розповідав ТУТ.

Зазначимо, автобус №11 курсує за маршрутом "Проспект Червоної Калини - М/н Рясне-2". Маршрут обслуговує приватний перевізник "Міра і К".

Нагадаємо, 20 березня цього року близько 17:50 на вулиці Величковського у Львові, в мікрорайоні Рясне-2, водій автобуса №11 на смерть збив 10-річну дитину.

Додамо, раніше 032.ua розповідав про «7 чудес» львівської маршрутки.