• Головна
  • Неможливо однозначно назвати причину смороду у Львові, - Львівводоканал
14:20, 7 жовтня 2015 р.

Неможливо однозначно назвати причину смороду у Львові, - Львівводоканал

Останніми днями львів’ян знову почав тероризувати нестерпний сморід, який тепер із центральної частини міста поширюється й в інших районах міста. Чиновники досі не знають, у чому проблема.

Як розповіла у коментарі 032.ua очільник прес-служби “Львіводоканалу” Горбата Уляна Миронівна, львівське підприємство зі свого боку робить усе можливе, аби якомога скоріше позбавити жителів міста від неприємного запаху.

“Розумієте, підприємство “Львіводоканал” обслуговує каналізаційні мережі та комунікації нашого міста. Ми знаємо про цей сморід у Львові, але з нашого боку усі необхідні заходи, аби сморід зник, виконуються", - каже Уляна Горбата.

Натомість, у міськраді запевняють, що проблеми смороду у місті мають комплексний характер, але місто разом із водоканалом намагається вирішити цю проблему.

“Наприклад, цього року ми нарешті отримали колектор міста Винники у своє розпорядження. Бо до цього Винники просто зливали свої стічні води до Львова. Наразі ми добудовуємо дві гілки колектору у напрямку Винників. Незабаром будівництво буде завершено, а проблема зі зливними стоками усунена”, - додає Уляна Миронівна.

Втім, чи усуне відреставрований колектор проблему зі смородом у місті, достеменно невідомо. Справа в тому, що деякі підприємства зливають свої стоки просто на вулиці нашого міста.

Повторюсь, що зі свого боку “Львівводоканал робить усе необхідне, аби розібратись достеменно у причинах смороду у нашому місті.

“Існують проблеми із підприємствами, яких часто звинувачують, що саме вони поширюють сморід у місті. За цей рік ми вже тричі організовували зустрічі із підприємствами міста та області. Але ж велика їх кількість на такі заходи вирішують не приходити. А потім звинуватити у всіх проблемах “Львіводоканал” - найлегше. Давайте разом вирішувати цю проблему. Вона загальноміська, не тільки нашого підприємства чи якогось іншого”, - бідкається очільник прес-служби.

Крім того, були проблеми і з річкою Полтва, але за словами Уляни Миронівни, наразі працівники “Львівводоканалу” закрили понад 1 км колектора, який до цього функціонував у відкритому стані.

“Повторюсь, що зі свого боку “Львівводоканал робить усе необхідне, аби розібратись достеменно у причинах смороду у нашому місті. Назвати однозначно проблему я не можу. Це не в нашій компетенції, але свою роботу ми виконуємо”, - зазначила жінка.

Нагадаємо, нещодавно львів’яни жалілися на неприємний запах у місті, особливо нестерпно було на вулиці Зеленій.

Читайте також: Сморід у місті через старі каналізаційні комунікації, їх треба міняти

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #сморід_Львів #вирішення #новини #032_ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...