• Головна
  • Львів'янам вимикають електроенергію вже 22 день поспіль
10:21, 22 грудня 2014 р.

Львів'янам вимикають електроенергію вже 22 день поспіль

Коли закінчаться хаотичні вимкнення світла не знають навіть у самому Львівобенерго

Вперше електроенергію львів'янам вимкнули 1 грудня. Тоді обіцяли - це тимчасово і лише на 5 днів. Втім, влада вкотре не стримала обіцянки.

Сьогодні 22 грудня, Львівобленерго вкотре вимне світло львів'янам.032.ua публікує список тих вулиць, мешканцям яких не пощастило, з посиланням на інформацію від прес-служби ПАТ „Львівобленерго”.

Отже, сьогодні в будь-який момент електроенергії можуть позбавити мешканців вулиць: Замарстинівська, Щурата, Ю.Липи, Патона, Любінська, Городоцька, Окружна, Шевченка, Ярошенка та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка; м.Винники.

Також світла не буде на вулицях: В.Великого, Кульпарківська, Любінська, С.Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА, Чупринки, Княгині Ольги, Наукова, Трускавецька, Стрийська, І.Франка, П.Мирного, Пасічна, Зелена, Б.Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, пр.В.Чорновола,

Додамо, що електроенергію львів'янам і далі вимикатимуть без попередження. В кол-центрі ПАТ "Львівобленерго" самі не знають, коли цим аварійним виключенням прийде кінець. Кажуть, спеціального розпорядження центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми ДП НЕК «Укренерго» про вимкнення немає. А коли буде і їм невідомо. 

Нагадаємо, львів'яни вимагають зменшити вартість послуг за електроенергію на 10%  і ще хочуть публічних вибачень. Тим часом депутати міськради пропонують створити комісію,  яка б придумала, як львів'янам відшкодувати втрати через хаотичні відключення світла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #світло #електроенергія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,05
PLN
9,90
10,00
Оголошення
live comments feed...