• Головна
  • Львів'яни вимагають зменшити вартість послуг за електроенергію на 10% через аварійні вимкнення світла
16:02, 15 грудня 2014 р.

Львів'яни вимагають зменшити вартість послуг за електроенергію на 10% через аварійні вимкнення світла

Львівські активісти вимагають зниження вартості послуг на 10% у зв’язку із невиконанням ПАТ «Львівобленерго» своїх зобов’язань перед користувачами. Йдеться про хаотичні вимкнення світла у Львові через ГАВ

Про це 032.ua повідомили у прес-службі ГО «За якісний транспорт».

Відповідне звернення із такою вимогою активісти ГО «За якісний транспорт» та ГО «За Європейський Львів» надіслали до голови Львівської обласної ради Петра Колодія, а також до депутатських корпусів Львівської обласної та міської ради.

пропонуємо звернутись до керівництва держави та керівництва ПАТ «Львівобленерго» із вимогою вибачитись перед мешканцями Львівщини за тимчасові незручності.  

Активісти вимагають утворити тимчасову депутатську комісію щодо хаотичного відключення мешканців області та міста від енергопостачання, а також зниження вартості послуг на 10% у зв’язку із невиконанням ПАТ «Львівобленерго» своїх зобов’язань перед користувачами.

"Від імені депутатських корпусів Рад пропонуємо звернутись до керівництва держави та керівництва ПАТ «Львівобленерго» із вимогою вибачитись перед мешканцями Львівщини за тимчасові незручності.  

Від імені депутатських корпусів Рад пропонуємо Вам звернутись до керівництва держави та керівництва ПАТ «Львівобленерго» із пропозицією зменшення вартості кВТ для населення на квартал (період ГАВ, ГОП) на 10% і на 50% безстроково для сімей, члени яких перебувають у зоні проведення АТО

Також пропонуємо тимчасовій депутатській комісії напрацювати для мешканців Львівщини чіткий і зрозумілий механізм отримання компенсацій за втрату побутової техніки через перепади напруги вночі та хаотичне відключення енергопостачання», - йдеться у зверненні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032.ua #електроенергія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...