• Головна
  • Батько дітей-мауглі вийде із в’язниці на волю достроково (ФОТОРЕПОРТАЖ)
15:44, 22 жовтня 2014 р.

Батько дітей-мауглі вийде із в’язниці на волю достроково (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Якщо прокуратура не подасть апеляцію, то 24 жовтня Любомир Кучумов буде вже вдома.

Батько двох дітей-інвалідів вже на свободі. Минулого тижня суд виніс рішення про його умовно-дострокове звільнення. Чоловік впевнений, що без нього дітей зовсім запустили. Про це пише видання «Комсомольська правда» в Україні».

Батько дітей-мауглі вийде із в’язниці на волю достроково (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-1

«Те, що мене посадили - це менше зло у всій цій історії. Для дітей нічим хорошим це не закінчилося. Я говорив, що таких дітей не можна віддавати в інтернат, але мене ніхто не слухав. Все, що я зараз про них знаю - молодший навчився бігати, але майже нічого не їсть, тільки манну кашу. Не думаю, що на ній він може видужати. Раніше діти вимовляли деякі слова, зараз - ні. я скучаю по дітях, і після звільнення відразу поїду до них. Дороблять ремонт і заберу їх додому», - розповів Любомир Кучумов.

У львівському СІЗО Любомир Кучумов відбув половину терміну. Цієї осені минає рівно рік після того, як чоловік загримів за грати.

У львівському СІЗО Любомир Кучумов відбув половину терміну. Цієї осені минає рівно рік після того, як чоловік загримів за грати

Нагадаємо, двох діток 14-ти та 6-ти років у жахливому стані виявили влітку минулого року. Хлопчики не вміли ходити, говорити і самостійно їсти, не ходили до школи та навіть не виходили з дому. Тривалий час дітки знаходилися у лікарні, втім до нормального стану так і не прийшли. Тривалий час під час реабілітації в лікарні один із братів-мауглі спав на підлозі.

Батько дітей-мауглі вийде із в’язниці на волю достроково (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-2
Батько дітей-мауглі вийде із в’язниці на волю достроково (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-3

За таке ставлення до дітей, матір скерували на лікування до психіатричної лікарні, а батько – у СІЗО. До слова, Наталію виписали з лікарні декілька місяців тому. Зараз вона мешкає в тому ж домі, приходить до діток та чоловіка. 

24012150

Батько дітей-мауглі вийде із в’язниці на волю достроково (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-4
Батько дітей-мауглі вийде із в’язниці на волю достроково (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-5
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Діти-мауглі Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...