• Головна
  • Львівська активістка Руслана звернулась до Путіна (ВІДЕО)
11:14, 7 березня 2014 р.

Львівська активістка Руслана звернулась до Путіна (ВІДЕО)

А ще до росіян, українців та міжнародних журналістів.

Вчора у The National Press Club Вашингтоні відбулася моя прес-конференція за участю провідних мас-медіа Сполучених Штатів. Про це Руслана написала у Фейсбуку.

Під час прес-конференції львівська активістка Руслана звернулася 

до Путіна:
"Здобувати владу і гроші шляхом болю, провокацій, дезінформації шляхом створення конфлікту між росіянами та українцями є недопустимим і це вже незворотньо почало руйнувати його рейтинг у світі. В Україні багато відважних людей, які ніколи не віддадуть Вам свою країну. Ваше шоу, пане Путін, приречене на поразку, бо воно побудоване на брехні".

до росіян всього світу:
"Ви у небезпеці! Якщо Путін таким шляхом буде продовжувати захищати вас, то вас почнуть боятися і цуратися. Українці і росіяни мають об'єднатися у боротьбі проти Путіна, який штучним шляхом створює конфлікт між нами, псуючи при цьому імідж росіян. Росіяни, звільняйтеся від Путіна"

до міжнародної спільноти:
"Терміново об'єднуймося проти Путіна. Його антилюдських методи та технології небезпечні для всього світу. Він порушив правила світової безпеки. Йому не можна цього пробачити. Треба покзати світові, що зло не може залишатися безнаказаним. Подібні дії можуть спровокувати небажання відмовлятися країни від зброї, яка руйнує Мир і Спокій! Необхідно зупинити агресію Путіна заради збереження Світового Миру!

до міжнародних журналістів:
"Не робіть за гроші погані речі! Не розповсюджуйте дезінформацію Путіна, навіть якщо вам пропонують великі гроші.
Не вся легкодоступна інформація є правдою. Мене турбують деякі неправдиві репортажі BBC та CNN, із сумнівними інформаторами в ефірі. Якщо до джерела інформації у людей пропадає довіра, вони починають створювати свої рухи обміну інформацією.
Не бійтеся важкого шляху пошуку істини - надсилайте своїх репортерів у Крим та на Схід України!
Необхідно створити social media movement "Правда проти Брехні"!

до українців всього світу:
"Ми переможемо, бо Правда сильніша за Брехню! Треба єднатися і бути разом силою проти Путіна у цей нелегкий момент, долучитися до суспільного руху поширення правди про Україну. Надсилайте всьому світові правду. Нам повірять!

P.S. Політики можуть казати неправду - люди ж ніколи не брешуть! Якщо тисячі людей говорять одне й те саме - значить так воно і є.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Руслана
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,78
EUR
42,70
42,83
PLN
9,84
9,86
Оголошення
live comments feed...