• Головна
  • Монумент Слави у Львові не демонтують
16:11, 28 лютого 2014 р.

Монумент Слави у Львові не демонтують

Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради,- передає кореспондент 032.ua з місця подій.

На думку Василя Косіва, радника міського голови з гуманітарних питань, це питання не варто піднімати.

«Треба зважати на те, як ми сьогодні виглядаємо чи як нас сьогодні бачать. Тому це питання не варто піднімати в жодному випадку і навіть не варто думати про громадські обговорення чи міські референдуми. Це та ж пожива для різних людей, для провокацій. Зараз найкращим месиджем зі Львова було б те, як ми почали боротися з корупцією, потрібні новини про очищення», - зазначив Василь Косів.

«Ми всі живемо в місті Львові і переймаємося тими чутками, які сьогодні є в різних середовищах. Для того, щоби сьогодні покласти край чуткам, ми вирішили обговорити це публічно на засіданні виконавчого комітету, який є найвищим органом управління, створеним міською радою Львова, для того, щоби зняти будь-які інсинуації та спекуляції стосовно цього питання.

Ми хочемо, щоб всі мешканці сходу і півдня України розуміли, що боротьба із символами не є пріоритетом для Львова. Для нас пріоритетом є боротьба з корупцією, хабарництвом та створення належних умов для розвитку бізнесу і сприяння зростанню добробуту мешканців», - зазначив Олег Синютка, перший заступник міського голови Львова. 

Нагадаємо, у Львові зчинили галас довкола демонтажу Монументу Слави на вул. Стрийській. Мовляв, пам’ятник стане експонатом музею «Територія терору». 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#монумент слави
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,76
EUR
42,58
42,68
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...