• Головна
  • У Львові на вул Стефаника пропонують встановити пам’ятник героям «Небесної сотні»
18:00, 24 лютого 2014 р.

У Львові на вул Стефаника пропонують встановити пам’ятник героям «Небесної сотні»

У Львівську міську раду скерували листа з проханням розглянути можливість встановлення у Львові пам’ятника героям "Небесної сотні".

Громадські активісти пропонують встановити такий пам’ятник на вільній площі по вулиці Стефаника м Львова та просять розглянути пропозицію найближчим часом», повідомляють в ГО «СПАС.

Читайте також: У Львові з'явиться вулиця в честь героїв Майдану

«Враховуючи те, що Львів розвивається диспропорційно, ми вирішили що пам’ятник героям «Небесної сотні» має бути встановленим саме в центральній частині міста. І на вулиці Стефаника є вільне місце. Сьогодні там проводить свій вільний час молодь на лавочках із пляшкою пива, а завтра ми побачимо там квіти та українських патріотів.

Для активістів ГО «СПАС» дуже важливо належно вшанувати героїзм наших співвітчизників. Оскільки всі наші активісти перебували в козацькій сотні при Правому секторі.

Якщо порушене нами питання вирішиться позитивно, а особисто не бачу моральних підстав Львівській міській раді нам відмовити, то ми готові і провести збори коштів на виготовлення та встановлення пам’ятнику. А внесок кожного громадянина та підприємця оприлюднити в ЗМІ», - прокоментував заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Євромайдан
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,10
EUR
42,92
43,10
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...