• Головна
  • У Львові 30 годин поспіль падав сніг, а тисяча львів’ян йшла пішки додому. Будьте готові знову до такої ситуації (ФОТО)
грошей на піскосуміш нема
09:46, 19 вересня 2013 р.

У Львові 30 годин поспіль падав сніг, а тисяча львів’ян йшла пішки додому. Будьте готові знову до такої ситуації (ФОТО)

грошей на піскосуміш нема

Зараз за вікном у Львові дощ. Тим часом деякі ЗМІ пишуть, що в Україні незабаром може випасти взагалі сніг. Така новина не всиляє довіри, але якщо пригадати, як сніг у Львові падав у березні – усе можливо.

Негода увірвалася в місто 15 березня на світанку, коли ще всі спали, - пишуть у  соціальній мережі

На ранок Львовом пройшла така хурделиця, що перші мешканці львівських багатоповерхівок, які намагалися вийти з під’їздів, зауважили, що двері назовні не відчиняються, бо їх замело - люди стрибали з вікон другого поверху просто в сніг.

В обід Львів став майже повністю пішохідним містом: транспорт зупинився. Проїжджими частинами – бо по тротуарах годі було пройти – потяглися сотні львів’ян.

З настанням сутінків у Львові можна було спостерігати незвичну для міста картину: тисячі людей йдуть вулицями міста, десь голосно лунає сміх, молодь перекидається сніжками, хтось падає у замет, підслизнувшись на слизькій бруківці – «діда мороза» витягують натовпом зі снігу. Людно на вулицях було до глибокої ночі. 

Попри бездіяльність комунальників, зрив особистих планів, запізнень, буксування у заторах, промокле взуття та одяг – люди виглядали щасливими.

Сніг у Львові йшов безперервно 30 годин...

Тим часом, як інформував 032.ua львівські депутати  погиркались, бо не можуть знайти грошей на піскосуміш. Це трапилось під час засідання виконкому питання щодо закупівлі піскосуміші підняв перший заступник мера Олег Синютка. Він зазначив, що два райони міста узагалі не матимуть чим посипати дороги, у решти чотирьох ще є невеликі зимові залишки.

«Якщо кошти не виділяти, то нас чекають неприємності», – заявив Синютка.

Аби до кінця року забезпечити місто піскосумішшю необхідно 3,369 млн. грн. Однак, як пояснив директор департаменту фінансової політики Олег Іщук, в міському бюджеті вільних коштів немає. Отож, що робитимуть чинновники, коли місто знову замите, і мешканці будуть йти пішки додому, достеменно не відомо. 

kov_5020

 

f_19417029461363731029

 

dsc_7433

 

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,67
42,74
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...