• Головна
  • У Львові на велодоріжці паркуються працівники «Кока-коли» та «Ощадбанку» (ФОТО)
Скандал у соціальній мережі
11:48, 16 вересня 2013 р.

У Львові на велодоріжці паркуються працівники «Кока-коли» та «Ощадбанку» (ФОТО)

Скандал у соціальній мережі

"Тільки працівники Ощадбанку і Coca-Cola можуть паркуватися на велосипедній доріжці. Тобто ці компанії вважають, що велосипедистів у Львові не має бути. Дякуємо за таке ставлення!" Таке повідомлення днями з’явилось у соціальній мережі.

Велодоріжка на вул. Січових Стрільців так і манить… ні, не законних її власників - велосипедистів, а тих, кому не вистачило місця для паркування. Ось і цього разу Вконтакті розгорнувся резонансний скандал і повний розбір «польотів».

ubSXIwVFq_w

 

Uj81SzoEO8M

 CUJJiwK0VXY

Цього разу у центрі скандалу виявились працівники відомих компаній. Кумедно, але на склі автомобіля «Кока-кола» навіть була символічна наліпка «Я не порушує ПДР. Ви не згодні – дзвоніть нам». Номером гарячої лінії скористувалися небайдужі львів’яни.

550eqrwCRlU

 

У результаті представник компанії, де працює порушник ПДР, вибачився перед громадськістю та пообіцяв, що у майбутньому таке не повториться. Однак вибачення було опубліковано у соціальній мережі, а не на офіційному сайті компанії, чого очікували львів'ян. 

«Ми просимо вибачення за незручності, які створили пішоходам та велосипедистам наші торгові представники і обіцяємо уникати цього в майбутньому. З винуватцем була проведена розмова і він пообіцяв не порушувати більше правила паркування! Враховуючи ремонт вулиць у центрі Львова, ситуація з паркуванням у Львові зараз дуже складна, але ми зробимо все можливе, щоб більше не створювати незручності для пішоходів та велосипедистів. Дякуємо за розуміння!»

«Тобто Ви ніяким чином не покарали водія за подібне порушення? Пропоную Вам довести свою чесність. Притягніть до дисциплінарної відповідальності водія даного ТЗ і покажіть нам рішення про це! Бо інакше дана ситуація дуже схожа на поговірку про колоду у власному оці, а також про те, як ДАІшнику падають гроші в руки самі», - відповіли на це користувачі.

«Я зараз готую гнівного листа від велосипедистів Львова до американської компанії "The Coca-Cola Company" , чий продукт " Coca-Cola" зазначений на автомобілі», - пише активіст Святослав Товстига.

 

Нагадаємо, за паркування на велодоріжці свого працівника, компанія «Окко» пообіцяла встановити на тротуарах міста обмежувальні стовпці. 

1290456

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...