• Головна
  • Побиття Садового не зафільмували через листочок дерева (ВІДЕО)
19:05, 22 липня 2013 р.

Побиття Садового не зафільмували через листочок дерева (ВІДЕО)

20 липня на площі Ринок було здійснено два напади на міського голову Львова Андрія Садового. Проте камери спостереження не зафіксували інциденту через те, що камеру затуляв листочок з дерева.

«На площі Ринок є достатньо багато камер. Просто міська камера саме була закрита листям дерева, - пояснює потерпілий Андрій Іванович Садовий. - І власне через невеличку частиночку, розміром в метр, він не був зафіксований на камеру, а були зафіксовані інші ділянки».

За словами Андрія Івановича, дерево рубати через це не будуть, хоча там з деревами на площі Ринок треба наводити порядок, відповідні акти є підписані.

«Безпеки не буває замало її має бути достатньо. Відтак, безпеці громадян будуть приділяти багато уваги. Якщо порівняєте кількість злочинів Львова та інших міст України то побачите, що Львів має достатньо хороші показники», - зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, невідомий молодик спортивної статури наніс цілеспрямований удар в обличчя меру міста. Завдяки вдалій реакції А. Садовому удар не спричинив значної шкоди. Правоохоронці проводять слідчі дії стосовно інциденту. Також з'явилась інформація про те, що свій напад на мера Львова, чоловік афішував у соціальній мережі «Вконтакте»

Відео з інтернет-видання Варіанти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...