• Головна
  • Про свій напад на мера Львова, чоловік афішував у «Вконтакте» (ФОТО)
14:49, 22 липня 2013 р.

Про свій напад на мера Львова, чоловік афішував у «Вконтакте» (ФОТО)

Чоловіка, який 20 липня двічі здійснив напад на мера Львова Андрія Садового звати Тарас Копровський – про це ZAXID.NET стало відомо з поінформованих джерел.

1289826

 

Після першої атаки на мера нападник встиг зробити запис о 19:48 на своїй сторінці у «Вконтакте»: «Новый стиль по морде садовому».

1289826_1313464

 

Серед інших дописів на сторінці нападника, де згадується прізвище мера Львова, є таке: «новини Київ виступає проти теперішньої політики Андрія Садового, вважає потрібно при таких обставинах змінити мера на більш лояльного до міста Львів... При махінаціях у назві міста результат залишиться незмінним – це для інформації незнаючим».

У ще одному дописі є таке: «Садовому не довіряю в нього лев це кіт в чоботях. Він не в моєму колі друзів і ніграма з того, що робилось в мою сторону не поступало».

Себе Тарас Копровський описує таким чином: «Ваше ставлення до жінки формує про вас думку, не тільки у неї. Людина, яка розуміє моду. Тамплієри моє бачення. Роботящий и весёлый».

Тарас Копровський також зареєстрований на сторінці real-estate.lviv як агент з нерухомості.

Нагадаємо, 20 липня у Львові затримали чоловіка, який двічі за день напав на міського голову Андрія Садового – коли мер ішов до міської ради і коли її покидав. Під час другого нападу зловмисника затримали. Ним виявився 32-річний безробітний. Чоловік відмовляється давати покази. Однак під час допиту в міліції з’ясувалося, що він знав, на кого вчиняв напад, і робив це цілеспрямовано.

Відтак у міліції перекваліфікували кримінальне провадження із ст. 296 ч.1 КК України (хуліганство) на ст. 350 ч. 2 КК України (погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадські обов’язки). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Головний міліціонер Львова Сергій Зюбаненко у коментарі ZAXID.NET сказав, що нападник на момент вчинення злочину був тверезим.

Водночас, як розповіла у коментарі для ZAXID.NETречник ГУ МВС у Львівській області Світлана Добровольська, правоохоронці ще не мають результатів психо-неврологічної експертизи щодо нападника – їх очікують або сьогодні увечері, або завтра. «Затриманий мовчить, на жодне запитання не відповідає, жодних свідчень не дає. Так що чекаємо на висновки експертизи. Зараз він – під арештом», - повідомила представниця міліції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...