• Головна
  • Львів'яни вимагають покарати винних міліціонерів у зґвалтуванні мешканки Врадіївки (ФОТО)
15:44, 3 липня 2013 р.

Львів'яни вимагають покарати винних міліціонерів у зґвалтуванні мешканки Врадіївки (ФОТО)

Сьогодні, 3 липня під стінами Головного управління МВС України у Львівський області знову зібралися активісти, аби висловити своє обурення через бездіяльність правоохоронних органів у справі скандального зґвалтування та побиття 29-річної мешканки села Врадіївка, на Миколаївщині. Цього разу на акцію прийшло не 10 людей, як минулого разу, а у 8 разів більше.

За словами учасників акції, вони не задоволені пасивністю правоохоронних органів і вийшли на вулиці, щоб показати їм та народу своє обурення. "Якоїсь адекватної, різкої реакції від влади, від керівництва Міністерства внутрішніх справ стосовно цього злочину, не було. Більше того міліція фактичного захищала ґвалтівників", - обурюється один із учасників акції, Богдан.

"Ми мусимо щось робити! Відтак вийшли на вулицю, аби показати один одному, що можна не тільки пити пиво і злитися, а й діяти", - розповідає пан Богдан.

Метою сьогоднішньої акції є покарати винних у скоєному злочинні. Учасники розповідають, що були спроби зробити так, щоб винні уникнули відповідальності. До прикладу не знаходили довідок з лікарні, починали щось фальсифікувати.

"Гвалтувати дівчат не можна і коли ми бачимо, що це роблять люди, яким ми дали зброю у руки, для нашого ж захисту нас це обурює. Керівники цього закладу мають як мінімум засудити їх. А також сказати народу, що вони думають з цього приводу", - зазначив учасник акції Богдан.

На одному із плакатів активісти написали: "сьогодні тут зібрались однодумці, які вважають, що громадським обов'язком кожного є підтримка жителів смт.Врадіївка та вимагати від МВС покарати винних у скоєнні жахливого злочину. Міліціонери, які повинні захищати українців, самі стали злочинцями. І це вже не перший випадок міліцейського свавілля в Україні."

Львівські активісти закликають "не дати спустити все на гальма", а винуватців покарати. "Буде більше інформації, люди прийдуть. Коли прийде тисяча можливливо її поб'ють, десять тисяч- подумають, а більше перейдуть на нашу сторону. Народ хоче сказати, що з них досить знущань",- зазначив учасник акції на підтримку протестувальників у Врадіївці, пан Леонід.

Нагадаємо, вчора під стінами львівської міліції пікетувальники вимагали відправити ґвалтівників за ґрати. Один із депутатів заявив, що розібратися у зґвалтуванні у Врадіївці повиненособисто генпрокурор.

DSC03284

 

DSC03285

 

DSC03286

 

DSC03287

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...