• Головна
  • Перевізники не виконують трьох умов – мер Львова
12:49, 13 червня 2013 р.

Перевізники не виконують трьох умов – мер Львова

Вчора у Львівській міській раді з ініціативи ЛОО ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» відбулись громадські слухання щодо якості послуг, культури перевезення та можливості перегляду діючого тарифу на перевезення пасажирів в громадському транспорті м. Львова. Мер міста наголосив, що перевізники повинні звернути увагу на три важливі аспекти надання послуг мешканцям – дотримання графіків руху, культуру водіїв та чистоту в транспортних засобах. Інформує прес-служба ЛМР.

«На сьогоднішній день є три вимоги, які перевізники повинні розуміти і виправляти. А саме: дотримання графіку. Чи є сьогодні дотриманий графік на усіх маршрутах? Є порушення. Чистота в автобусах. Має бути чисто, я розумію, що це не нові автобуси, але має бути охайно. Третє – повага для пасажира, який платить гроші. Коли всі ці показники будуть позитивні, мешканці скажуть, що автобуси їздять по графіку, є чистота, відсутність хамства, тоді ми можемо перейти на інший рівень дискусії.

На сьогодні треба вирішувати ці проблеми. Це моя принципова позиція як громадянина міста Львова, і як міського голови Львова. Треба дискутувати, дебатувати. Думаю, що ці громадські слухання більше розкриють можливості для розуміння проблеми. Я завжди стаю на сторону слабших», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,20
39,40
EUR
42,65
42,90
PLN
9,82
9,90
Оголошення
live comments feed...