• Головна
  • Комуністи та регіонали в Раді відмовились вшанувати жертв Голодомору
16:16, 2 квітня 2013 р.

Комуністи та регіонали в Раді відмовились вшанувати жертв Голодомору

Народні депутати від Партії Регіонів та Комуністичної партії України на сьогоднішньому пленарному засіданні Ради відмовились підтримати проект Постанови «Про 80-ті роковини Голодомору в Україні та вшанування пам'яті жертв геноциду Української нації». Більше того, під час вшанування жертв Голодомору хвилиною мовчання, з місця встали усі окрім нардепів-комуністів.

«Ми доноситимемо до українців імена кожного списовика й мажоритарника Партії регіонів, які відмовилися вшанувати пам‘ять своїх батьків. Непроведення люстрації призвело до того, що в Україні шаленими темпами відновлюється сталінізм, адже за влади Януковича пам’ятники ставлять тільки Сталіну й Лєніну. Натомість пам‘ятники жертвам Голодомору нищать», -  заявив заступник Голови Всеукраїнського об‘єднання «Свобода», народний депутат Юрій Сиротюк.

 

Загалом за цей проект постанови проголосувало 210 народних депутатів. Серед тих, хто відмовився підтримувати проект постанови, – комуністи та «регіонали».

«Позиція Партії регіонів і комуністів щодо не підтримки проекту постанови «Про 80-ті роковини Голодомору в Україні та вшанування пам'яті жертв геноциду Української нації» свідчать про те, що нинішня влада однозначно підтримує політику сталіністів в Україні, політику окупації. Адже більшість парламенту агресивно та шалено виступає проти цього акту. Це голосування зірвало маски з влади. Януковича офіційно можна вважати послідовником компартії, а не президентом незалежної української держави. Відтепер представники влади несуть повну відповідальність за те, що фактично покривають зло, завдане українській нації большевицьким режимом», - додав Ю.Сиротюк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,93
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...