• Головна
  • Наступного року у Львівській області можуть запровадити монетизацію пільгових перевезень
20:05, 26 грудня 2016 р.

Наступного року у Львівській області можуть запровадити монетизацію пільгових перевезень

Уже в другому кварталі 2017 року на Львівщині можуть запровадити монетизацію пільг.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова Львівської ОДА, Олег Синютка, інформує кореспондент 032.ua.

За словами Олега Синютки, рішення про впровадження монетизації пільгових перевезень у Львівській області підтримують перевізники, депутати і Львівська ОДА.

“Ми мали уже дві зустрічі із перевізниками, які ставлять питання стосовно компенсації за пільговий проїзд, тому що ви знаєте в державному бюджеті ці обов'язки покладені на місцеві органи влади”, - розповідає Олег Синютка - Перш за все прийнято закон, який доручає Кабміну розробити положення про монетизацію пільг для пільгових перевезень. І минулого тижня я мав розмову із Міністром соціальної політики, про те, що під час внесення такого нормативного документу на засідання Кабміну ми претендуємо, щоб Львівщина була одним із перших регіонів, де буде впроваджена монетизація пільг на транспортні перевезення. Це рішення підтримується і перевізниками, і депутатами облради і Львівською ОДА, тому я думаю, що це є ключова річ, яку ми повинні впровадити у 2017 році. Потрібно виділити кошти людям і за рахунок цих коштів, щоб вони мали право оплачували проїзд у громадському транспорт.

Голова Львівської ОДА, Олег Синютка зазначає, що з початку 2017 року монетизацію ще не вдасться запровадити, тому що у бюджетах районів і міст Львівської області місцеві органи влади мають бути передбачити кошти на відшкодування компаніям витрат за пільгові перевезення.

Втім Синютка висловлює сподівання, що уже з другого кварталу наступного року Львівщина стане першим районом, де запровадять монетизацію пільг.

“Ми постараємося запровадити монетизацію пільгового перевезення на Львівщині , хоча це буде залежати від рішення Кабінету Міністрів”, - зазначив Синютка.

Читайте також на нашому сайті:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...