• Головна
  • Суд зобов’язав владу Львова закрити Грибовицьке сміттєзвалище
16:00, 14 листопада 2016 р.

Суд зобов’язав владу Львова закрити Грибовицьке сміттєзвалище

Львівський окружний адміністративний суд задовольнив позов прокуратури і зобов'язав виконавчий комітет Львівської міськради закрити Грибовицьке сміттєзвалище.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області. 

"Підставами для звернення прокурора до суду слугувало тривале не вирішення відповідачами проблеми, пов’язаної із незаконним вивезенням та захороненням твердих побутових відході на полігоні поблизу с. Великі Грибовичі, невжиттям належних заходів щодо пошуку і відведення належними розпорядниками земельних ділянок, які можуть бути придатні для розміщення нового полігону для прийняття, переробки та захороненням ТВП, а також будівництва спеціалізованого заводу з їх переробки", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Також у прокуратурі повідомили, що 10 листопада вимоги правоохоронних органів були задоволені постановою Львівського окружного адміністративного суду. Ця постанова зобов’язує виконком міськради Львова зупинити діяльність Грибовицького сміттєзвалища.

Водночас, цим же судом прокуратурі відмовлено у визнанні протиправною бездіяльності щодо незакриття Львівського міського полігону твердих побутових відходів, проведення його рекультивації та вибору земельної ділянки для створення нового полігону та будівництва на ній сміттєпереробного заводу, тощо.

Нагадаємо, як повідомляв раніше 032.ua, у жовтні цього року прокуратура Львівської області оголосила про підозру начальнику управління житлового господарства Львівської міськради Юрію Гольцю. Зазначимо також, що слідство встановило причини обвалу на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Читайте також на нашому сайті: 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...