• Головна
  • Е-квиток у Львові: як це працюватиме?
14:30, 7 липня 2016 р.

Е-квиток у Львові: як це працюватиме?

Представник "Львівавтодору" і координатор проекту впровадження е-квитка у Львові Сергій Журбенко розповів, за якою схемою працюватиме система електронного квитка у нашому місті.

Про це повідомляє сайт міста Львова 032.ua.

Основним видом квитка стане пластикова картка

"За системою е-квитка, пасажири матимуть право на певний час поїздки. Наприклад 60-70 хвилин. Пересадки між маршрутами будуть  безкоштовними. Основним видом квитка стане пластикова картка. Паралельно із новими картками будуть діяти і паперові квитки, в основному вони будуть існувати для туристів. Реалізовувати їх може сам водій, вони будуть обліковуватись через спеціальні системи, і їх легко контролювати", - розповідає Сергій Журбенко. 

Усі транспортні одиниці міста будуть обладнані спеціальними системами, які дозволять львів’янам і гостям міста оплачувати за проїзд.

"На кожних дверях у транспорті буде розташований валідатор, у водія стоятиме спеціальна консоль за допомогою якої він буде керувати усім процесом. Інформація з транспорту по мобільному 3G Інтернету буде передаватися у створений центр обробки даних та контролю", - зазначив  Журбенко. 

Нагадаємо, що за попердніми прогнозами електронний кивток у Львові запрацює навесні 2018 року. За системою е-квитка буде працювати увесь громадський транспорт нашог міста.

Читайте також на нашому сайті: впроваджувати е-квиток у Львові будуть за допомогою моделі від ЄБРР.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #е-квиток #новини #львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...