• Головна
  • Президент України запропонував Шокіну і Яценюку піти у відставку
16:26, 16 лютого 2016 р.

Президент України запропонував Шокіну і Яценюку піти у відставку

Незабаром на Україну чекають зміни у владній структурі країни. 

Як повідомляє прес-служба президента України, Петро Порошенко незадоволений роботою уряду та ГПУ і сьогодні, 16 лютого, запропонував Шокіну та Яценюку піти у відставку. 

"Сьогодні зранку я мав зустріч і грунтовну розмову з Генеральним прокурором. Я звернувся до Віктора Миколайовича з пропозицією, щоб він написав заяву про відставку", - йдеться у зверненні президента, опублікованому на сайті глави держави.

щоб він написав заяву про відставку

На думку Петра Порошенка, Віктор Шокін провів у ГПУ необхідні реформи, які роками чекали у суспільстві. Але заручитись підтримкою суспільства прокуратура так і не змогла.

"Такими ж самими мірками слід підходити і до Уряду. Кабінет Міністрів зробив чимало для порятунку країни, стабілізації економічної ситуації і старту реформ.  Але суспільство явно  вирішило, що помилок більше, ніж досягнень, і відмовило міністрам в довірі. А хіба не ясно, що проводити успішні реформи може лише Уряд, який користується достатньо високою підтримкою співгромадян?", - заявив Порошенко. 

Також Петро Олексійович вважає, що переформатування Кабміну має відбуватись  "на основі чинної коаліції у складі "Солідарності", «Народного фронту«, «Самопомочі» та «Батьківщини».

Читайте також на нашому сайті: Уряд відзвітувався про рік своєї роботи (ФОТО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #новини #влада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...