• Головна
  • Зарядні станції є, а доступу немає: львівські водії загородили доступ до зарядних станцій для електромобілів (ФОТО+ВІДЕО)
проблеми Львова
14:21, 5 листопада 2015 р.

Зарядні станції є, а доступу немає: львівські водії загородили доступ до зарядних станцій для електромобілів (ФОТО+ВІДЕО)

проблеми Львова

Днями на вулиці Січових Стрільців встановили дві зарядні станції. Однак власники електромобілів не можуть до них під'їхати. На перешкоді стає величезний ряд припаркованих автомобілів, які, власне, загородили доступ до зарядок.

Про це з місця події повідомляє кореспондент 032.ua.

Кореспондент 032.ua стала свідком неприємної ситуації. Власник електромобіля не зміг під'їхати до зарядних станцій через парковку, яку влаштували інші водії. Автомобілі повністю загородили доступ до зарядок. Чоловік обурився, мовляв, для чого тоді встановили станції, якщо що до них неможливо добратися.

“Понаставляли тут автомобілів. Ну і як я маю зарядитися? 

“Понаставляли тут автомобілів. Ну і як я маю зарядитися? Просто немає слів”, – обурився водій, сідаючи в електромобіль.

Зарядні станції для електромобілів встановив один із банків, які розташований поруч. Там пояснили, що борються із припаркованими автомобілями чи не кожного дня. Однак, як додають, водії переважно не реагують на їхні зауваження.

“Нещодавно дівчина на моє зауваження заявила: "А де я маю стати?". Ми вже не знаємо, як боротися із нахабними водіями. Можливо, варто, аби місто і поліція підключилися до проблеми. Будемо якось це вирішувати”, – додав Орест Ірза, представник банку.

Нагадаємо, 30 жовтня у центрі Львова встановили дві зарядні станції для електромобілів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032_ua #електромобілі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...