• Головна
  • На Львівщині батько жорстоко побив сина дерев’яною палицею
10:40, 24 грудня 2015 р.

На Львівщині батько жорстоко побив сина дерев’яною палицею

Працівники Червоноградського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення батьком тілесних ушкоджень своєму сину.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції у Львівській області.

Так, за інформацією правоохоронців, ще 10 грудня цього року, медичний працівник однієї з червоноградських шкіл, під час огляду  учнів для допуску до плавання у басейні, виявила на спині, руках та грудній клітині 9-річного школяра сліди побоїв. 

він розповів, що його б’є батько за погані оцінки у школі

"Коли у хлопчика запитали, що сталося він розповів, що його б’є батько за погані оцінки у школі. Був складений акт, а інформацію було передано до відділу у справах дітей Червоноградської міської ради",  - розповіла начальник сектору ювенальної превенції Червоноградського відділу поліції майор поліції Ірина Панасюк.

А вже у присутності психолога 9-річний учень розповів правоохоронцям, що 9 грудня він без дозволу взяв із маминої кишені гроші, аби придбати собі обід у школіі. 

батько відлупцював свого сина дерев’яною палицею

"Після третього уроку до школи прийшов його батько і відібрав гроші. А коли син повернувся зі школи, то батько відлупцював свого сина дерев’яною палицею. Це все відбувалося на очах у двох молодших сестер. Коли хлопчик звернувся за захистом до мами, вона навпаки підтримали дії чоловіка". Під час медичного огляду лікарі виявили у  дитини тріщину лівого передпліччя, - зазначає Ірина Панасюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 122 (ч.1) КК України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032_ua #сім’я #дитина #б’ють дитину
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...