У Львові коректування посмішки і лікування прикусу за допомогою зубних брекетів стало звичайною справою. Це абсолютно стандартна процедура, яку своїм клієнтам пропонує достатньо велика кількість місцевих клінік, кожна з яких володіє своїми козирями і пропонує клієнтам хороший рівень обслуговування в купі з гарантіями безпеки і якості.

Ціна на брекети

Параметр, у якому всі клініки Львова однозначно відрізняються одна від одної є цінова політика. Так, ціни на брекети різняться, проте, щоб дізнатися їх реальну оптимальну вартість варто знати сам процес ціноутворення, від чого залежить вартість брекетів різного типу, а також складнощі їх установки, які відчутно впливають на об’єктивну ціну послуги. Знаючи всю цю інформацію можна убезпечити себе від того, щоб бути обманутим.

Від чого залежить ціна брекети і на їх установку?

  • Тип брекетів.

В першу чергу ціна на встановлення брекетів різниться в залежності від їх типу. З деякими брекетами спеціалісту набагато важче працювати, ніж, скажімо, зі стандартними металевими. Видів таких брекетів дійсно неймовірно багато, і ось тільки частина з них:

  • Металеві.
  • Пластикові.
  • Керамічні.
  • Сапфірові.
  • Титанові

Різницею в матеріалі все не обмежується, бо брекети можуть різнитися і за принципом своєї дії. Так, наприклад, лінгвальні брекети абсолютно непомітні для оточуючих, безлігатурні брекети набагато швидше вирівнюють зуби, набагато рідше потребують лікарських перевірок і спрощують процес здійснення гігієни ротової порожнини, а саморегулюючі брекети прості в експлуатації. Звичайно, вартість встановлення лінгвальних або безлігатурних брекетів вища, ніж вартість установки звичайних моделей, однак треба розуміти, що це пов’язано з підвищеною складністю самої процедури.

Де встановлювати брекети?

Якщо ж ви шукаєте, де можна замовити послуги медичної діагностики зубної порожнини і установки відповідних потребам фізіологіі клієнта брекетів, то вам варто звернутись у стоматологічну клініку професора Ельвіри Безвушко. Тут виконуються встановлення брекетів будь-якої складності. Лікування проходить максимально комфортно для замовника і в оптимально короткі терміни. Цінова політика демократична, до клієнта застосовується індивідуальний підхід, а майстерність лікарів рівна майстерності закордонних колег найвищого класу. Клініка Ельвіри Безвушко – це оптимальний варіант у тому випадку, якщо ви знаходитесь у пошуках надійного стоматологічного центру!