Як знайти роботу в Ізраїлі: популярні способи

Масштаби трудової міграції в Україні з 2014 року збільшилися майже в 2 рази. Приблизно 8 мільйонів українців працюють закордоном і ще більше розглядає можливості такого працевлаштування. Серед найпопулярніших країн, куди прагнуть податися на заробітки українці, Ізраїль. Офіційне працевлаштування у цій країні – це не лише високі заробітні плати, а й соціальне забезпечення, саме тому кількість бажаючих знайти роботу в Ізраїлі щорічно зростає.

Знайти роботу в Ізраїлі можна декількома способами.

Розміщення резюме

Найпростіший, але найменш дієвий спосіб знайти роботу в Ізраїлі – розмістити своє резюме на сайтах працевлаштування за кордоном та очікувати пропозицій від місцевих компаній. Такий спосіб дає найкращі результати, якщо претендент є представником рідкісної професії, яка користується великим попитом. Є чимало ізраїльських компаній, які регулярно моніторять український ринок праці та шукають потрібних фахівців, але період очікування у такому випадку може бути дуже великим.

Пошук вакансій в Ізраїлі

Ще один варіант пошуку роботи в Ізраїлі – самостійно шукати вакансії на спеціалізованих сайтах та відправляти резюме у різні компанії. Головними перевагами у такому випадку стануть досвід роботи, наявність високої кваліфікації, знання іноземної мови на високому рівні. Найчастіше потенційні претенденти проходять співбесіди з роботодавцями по скайпу. Обираючи цей шлях пошуку роботи варто налаштуватися на багато співбесід.

Робота в Ізраїлі з професійними рекрутинговими компаніями

Найефективніший спосіб відшукати роботу в Ізраїлі – звернутися за допомогою до спеціалізованих компаній, які займаються працевлаштуванням українців за кордоном. Такі організації працюють з багатьма роботодавцями, тому завжди мають багато різноманітних вакансій, а отже підібрати оптимальний варіант різним претендентам буде не складно.

Спеціалісти допомагають не тільки відшукати надійних роботодавців, а й допомагають з оформленням усіх необхідних документів та робочої візи. Отримати останню самостійно часто буває дуже складно, а з професійною допомогою владнати юридичні питання можна швидко і просто.

Найпростіше відшукати роботу в Ізраїлі слюсарям, будівельникам, соціальним працівникам, покоївкам, прибиральницям. Багато пропозицій стосуються сезонних робіт. Професійні рекрутингові компанії пропонують працевлаштування в сфері послуг, будівництва, медицини на багатьох інших – швидко та без зусиль.