У сімдесятих роках минулого століття угорським викладачем промислового дизайну Ерно Рубіком був створений Магічний кубик, як посібник для студентів з математичної теорії груп. Пізніше він став знаменитою іграшкою - головоломкою, яка стала носити ім'я свого винахідника. Пік популярності кубика Рубіка припав на восьмидесяті роки. В цей час кожен п'ятий житель нашої планети став щасливим володарем кубика Рубика. У складі головоломки двадцять шість кубиків, центром конструкції є тривимірна хрестовина, на якій відбувається обертання центральних кубиків кожній грані. Це дозволяє всім сторонам кубика вільно крутитися. Повороти граней головоломки порушують початковий порядок розташування кубиків. Завдання гравця полягає в тому, щоб повернути початкове розташування всім кубиках. У зібраному кубі кожна грань складається з квадратів одного кольору. Така популярність головоломки цілком заслужена. Робота з кубиком Рубика робить позитивний вплив на моторику рук, що взаємопов'язано з дикцією, роблячи мова чіткої і зрозумілої. Головоломка вчить не губитися в складних ситуаціях, не боятися приймати рішення. Ну і звичайно розвивається пам'ять, так як в пошуках правильного рішення доводиться запам'ятовувати багато рухів.

Але ж, де купити кубик Рубіка у Львові. З власних спостережень можна зробити висновок, що ринок, вулиці і підземні переходи не найкращий варіант для придбання головоломки. Тут продавці пропонують неякісні підробки за викидними цінами, в повній впевненості, що з покупцем більше не доведеться зустрітися. У магазинах і торгових центрах можна знайти якісні головоломки, але ціни на такі моделі досить високі. Звичайно можна знайти потрібний товар на ОЛХ або інший безкоштовної віртуальній дошці оголошень, але тут обов'язково зажадають передоплату, котрі дають ніяких гарантій. Не викликають довіри і односторінкові сайти, хоча і пропонують прийнятні ціни. Вони не мають свого товару, і працюють під замовлення. Тут теж варто бути обачним.

Як не переглянь, краще перевіреного повноцінного інтернет магазину, просто не знайти місця для покупки якісної головоломки. Я знайшов кубики Рубіка на цьому сайті, замовив, і швидко отримав. Отже рекомендую старі перевірені інтернет-магазини.