Наш анонімний наркологічний центр щодня приймає клієнтів, які перебувають на різних етапах розвитку залежності. Ми не відмовляємо нікому і готові займатися найважчими і запущеними історіями хвороби. Навіть якщо пацієнт раніше проходив терапію в іншому спеціалізованому диспансері і не отримав бажаного результату, наші фахівці зроблять все можливе, щоб зробити йог оздоровим і засливим на все життя. І в більшості випадків так воно і буває.

До переліку наших послуг входить повний курс медико-соціальної реабілітації, орієнтований на хронічну форму залежності від різних та окремі наркологічні процедури. Невідкладна наркологічна допомога так само входить в список послуг центру. Зателефонувавши за телефоном гарячої лінії, повідомте оператору вашу адресу і місто і наша бригада прибуде в найкоротші терміни для надання необхідної допомоги залежному. До речі, дана послуга повністю анонімна.

Специфіка програми лікування наркозалежності

Програма складається з декількох етапів і включає в себе: детоксикацію (безболісне зняття абстиненції), реабілітацію та соціальну адаптацію. Комплексне проходження всіх етапів гарантує найбільш стійкий результат, але ви також можете обрати найбільш підходящий особисто для вас і тривалість проходження програми. До того ж, ми пропонуємо унікальні методики і препарати для лікування залежностей.

Ми розглядаємо залежність як комплексне захворювання, що зачіпає всі сфери особистості людини. Ми розробили комплексну методику лікування, спрямовану на відновлення цілісності і гармонійності особистості: її фізичної, психічної, соціальної і духовної сфер.

Суттєвою особливістю є те, що процес лікування і динаміки одужання пацієнтів оцінюється як командою професіоналів, так і терапевтичним співтовариством, на підставі «критеріїв оцінки одужання» - унікальної розробки нашого колективу.

Ми дотримуємося думки, що до кожного пацієнта необхідний індивідуальний підхід, виходячи з його особливостей, потреб і можливостей. Тому індивідуально складаємо терапевтичний план, підбираємо програму і терміни лікування. Ми ретельно охороняємо вашу конфіденційність і анонімність, а також готові задовольнити найвищі вимоги VIP - клієнтів. Більш детальна інформація доступна на сайті http://лікування-наркоманії.com/narkologicheskij-tsentr-lviv/