Навчання в Канаді для українців обґрунтовано деякими вимогами, які, в цілому, не можна назвати надто легкими або занадто жорсткими. Головною вимогою, як і у багатьох англомовних країнах, є рівень володіння іноземною мовою. Навчання в канаді для українців проводиться двома програмами:

освіту в Канаді англійською мовою (IELTS, CAE, TOEFL);

на французькому (DALF).

Якщо ваш рівень володіння англійською або французькою відповідає вимогам вузу, вчинити ви зможете відразу ж після школи.

Середня освіта в Польщі допоможе вам отримати якісну вищу освіту.

До іншим, не менш важливим вимогам можна віднести:

Вік. Багато коледжів приймають абітурієнтів з 16 і 17 років, але є окремі випадки, коли вам повинно виповнитися 18 років для вступу.

Атестат. Якщо ви навчалися в українських навчальних закладах (школі або коледжі), то вам необхідно буде надати нотаріально завірений атестат або диплом.

Грошові витрати. Навчання в Канаді для українців вартість хоч і дешевше більшості країн Європи чи США, але все ж розташовувати вам доведеться на досить великі суми, близько 10000-20000 CAD. Також необхідно буде врахувати витрати на оформлення візи в Канаду, бронювання авіаквитків, оформлення страховки, оплату гуртожитку та особисті витрати.

Європейська Академія допоможе вам вибрати відповідний навчальний заклад и вступити до нього.

Якщо ви будете вступати в навчальний заклад, де заняття проводитимуться англійською мовою або французькою, але ви ще не особливо добре володієте цими мовами, то вам необхідно пройти додаткову підготовку. Тривати вона буде від 2 до 6 місяців. До підготовчих курсів допускаються особи старше 16 років. Обійдуться вам подібні курси від 250 CAD за тиждень навчання.

Дізнатися точно, скільки коштує навчання в Канаді, ви зможете безпосередньо на нашому сайті.