Придбання нової квартири - відповідальний і важливий крок. Особливо, якщо купівля нерухомості давно в Ваших планах. Перш, ніж купити квартиру, обов'язково потрібно розглянути різні варіанти, оцінити їхні переваги і недоліки. Важливо також поцікавитися думкою фахівців, що працюють в сфері торгівлі нерухомістю. Важливими є і відгуки простих покупців. Адже хто, як не вони, зможуть поділитися своїм досвідом і дати корисні поради.

Дана стаття буде особливо цікавою для тих, хто планує купити квартиру у Львові. Ринок нерухомості у Львові багатий. Діапазон цін також досить широкий. Ви можете купити квартиру у Львові дешево, якщо вона розташована далеко від центру у спальному районі. Квартири в центрі коштують досить дорого. Вам запропонують різні типи помешкань, починаючи від квартири в новобудові, до придбання приватного будинку або котеджу.

Якщо Ви все ж маєте намір купити квартиру, то розглянемо найпоширеніші варіанти:

  • Квартира на вторинному ринку. Такий варіант більше підійде для тих, у кого досить стислі терміни. Адже квартира вже готова до заселення. Вона може бути без ремонту і меблів, але головні комунікації підведені. На вторинному ринку пропонують квартири в різних цінових сегментах. Вартість залежить від стану квартири, району, віддаленості від центру міста, розвиненості інфраструктури та безлічі інших чинників.
  • Якщо переїзд в нове житло не настільки терміновий, то фахівці радять купити квартиру в новобудові Львів. Такий варіант має величезну кількість плюсів. Це і можливість зміни планування квартири, і низька ціна, і великий вибір квартир. За останні роки кількість новобудов у Львові зросла в рази. І кожен забудовник намагається залучити клієнта, пропонуючи більш вигідні умови покупки. Це обумовлено високим рівнем конкуренції. І цим варто скористатися.
  • Ще один популярний варіант сьогодні - це квартири купити в житлових комплексах. Це також новобудови, але тут кілька будинків об'єднані в один комплекс. Суттєвими плюсами ЖК можна назвати розвинену інфраструктуру, підвищений рівень безпеки, наявність власних парковок.

Якщо Ви хочете купити квартиру у Львові без посередників в житловому комплексі, то обов'язково розгляньте ЖК «Семицвіт». Тут є все і навіть більше для комфортного життя. Вартість квадратного метра стартує від 14500 грн. На сайті semycvit.com Ви знайдете всю необхідну інформацію про житловий комплекс «Семицвіт», технічні дані, фото, контакти забудовника.