Організація « ДАХ-ПРОФІЛЬ » досить давно займається випуском якісного металопрофілю і металопрокату. Компанія має в розпорядженні свої власні склади, 7 профільних ліній, що дозволяє максимально швидко і якісно задовольняти різні за обсягом замовлення на придбання матеріалу. Фірма виробляє і реалізує за вигідною вартості не тільки сам матеріал для ефективного покрівельного покриття, але також всі необхідні комплектуючі.

Особливості та переваги покриття

Сучасний металопрофіль та металочерепиця відносяться до категорії найбільш популярних і затребуваних матеріалів, призначених для покриття покрівлі будівель і споруд різного призначення. До основних переваг продукції можна віднести:

  • Невелика вага, що полегшує монтаж і робить його недорогим.
  • Економічність – це найякісніше з доступних оздоблювальних матеріалів.
  • Стійкість до сонячних променів і іншим несприятливим факторам навколишнього середовища.
  • Привабливий зовнішній вигляд і естетичність.
  • Пожежна безпека.

В компанії пропонується велика різноманітність вибору, можна підібрати покрівельне покриття під особисті переваги і під особливості загального дизайнерського рішення будови. Всі види і категорії металочерепиці та металопрофілю відрізняються високою якістю і оптимальною довговічністю. протягом багатьох років експлуатації матеріал не втрачає своїх властивостей і привабливого зовнішнього рішення.

Унікальна структура матеріалу дозволяє використовувати його в самих різних кліматичних умовах, вони ідеально витримують різні погодні умови. Одночасно з цим сучасне покрівельне покриття ідеально протистоїть пошкоджень механічного плану.

Придбання матеріалу в компанії « ДАХ-ПРОФІЛЬ »

Наявність в розпорядженні компанії інноваційного фінського обладнання та високий професіоналізм співробітників дозволяють випускати матеріал в потрібному якості і обсязі. При виникненні труднощів з вибором, можна скористатися допомогою фахівців. Все різноманіття продукції розподілено на категорії, тому у споживача не виникає ніяких проблем з вибором. Покрівельний матеріал розподілений за окремими розділами каталогу, де є його фото, вартість за квадратний метр і короткий опис основних технічних і експлуатаційних характеристик. Основним показником якості є сировина з якої металочерепиця виготовлена.