У Львові почався продаж Meizu M5 – це досить значуща подія для всіх шанувальників даного бренду. Китайська компанія вже давно готувала реліз нової моделі і ось він, нарешті, відбувся. Знайти смартфон ви можете в будь-якому мобільному салоні міста. А ось оригінальні чохли до Meizu M5 краще замовити тут – в каталогах представлені оригінальні аксесуари, які не тільки захистять апарат, але і доповнять ваш образ.

Чому ж українці з нетерпінням чекають кожне нове «дітище» Meizu? В принципі, причин полюбити техніку даного бренду чимало. Вона продуктивна, надійна, функціональна. При цьому ціна на неї завжди залишається в межах розумного – це відрізняє Meizu від інших компаній, чиї апарати поставляються за надзвичайною вартістю.

Мейзу – народний смартфон, який доступний широкій аудиторії. Тому його реліз такий очікуємий. Практично кожен користувач може дозволити собі оновити апарат і на своєму особистому досвіді побачити всі поліпшення, які внесли в модель розробники.

Що хорошого можна сказати про новий смартфон Meizu M5? По-перше, він вийшов на вигляд досить привабливим. Звичайно, дизайнерам розвернутися тут майже ніде – користувачі звикли до нинішньої конфігурації смартфонів і виступають проти кардинальних змін. Але все ж розробники Мейзі змогли внести деякі нововведення в дизайн своїх пристроїв. Так як Meizu M5 позиціонується як молодіжний апарат, то основним матеріалом в його корпусі виступає полікарбонат. Він добре піддається фарбуванню, що дозволяє розробникам експериментувати з колірною палітрою і підлаштовувати її під смаки молодої аудиторії.

До речі, ви можете підкреслити красу смартфона за допомогою цікавого чохла. Підібрати підходящий варіант можна у каталозі на bilka.com.ua. Це відома компанія, яка вже не перший рік забезпечує жителів Львова і всієї України в цілому якісними аксесуарами до мобільних телефонів. Але повернемося до вивчення Meizu M5.

А що можна сказати про технічні характеристики апарату? Це легкий і компактний апарат оснащений продуктивним 8-ядерним процесором і 2 гігабайтами оперативної пам'яті. Потужна батарея на 3070 мАч забезпечує йому багатогодинну роботу без підзарядки в активному режимі. Порадують користувачів і характеристики камер. Тут їх дві. Основна розрахована на 13 МП (має двухтоновий спалах), а фронтальна на 5 МП.

У Meizu M5 зручний 5,2-дюймовий дисплей, який спрощує користувачам роботу з пристроєм. Правда, на https://bilka.com.ua/category/chekhly-Meizu/ доведеться підібрати спеціальний смартфон, який підійде до нової моделі за параметрами.

Як бачите, новий пристрій від Мейзу – гідний продовжувач серії популярних бюджетних смартфонів.