Львів – одне з найпопулярніших серед туристів українських міст. Це не дивно, адже він відрізняється своїм колоритом, архітектурою і особливою атмосферою. У місті можна чудово провести час. Нудьгувати у Львові не доводиться, навіть якщо він вам вже добре знайомий.

Якщо ви часто буваєте в місті і в змозі самостійно проводити екскурсії по ньому, можете відправитися в тур по околицях, щоб отримати нові емоції. Наприклад, вас обов'язково вразить подорож Золотою Підковою Закарпаття. Займе така екскурсія чимало часу – десять годин. Однак вона цього варта. Ви побуваєте в самих відомих і цікавих львівських замках. Всього маршрут включає відвідування п'яти таких об'єктів. Ви зможете зануритися в атмосферу середньовіччя, послухати сумні і веселі розповіді гідів про мешканців замків, вивчити підземелля і найпотаємніші куточки, насолодитися унікальною архітектурою.

Втім, не варто думати, що сам Львів вже не зможе вас нічим здивувати і шукати нові враження доведеться тільки за його межами. По місту проводиться багато тематичних турів, ост сторінка де ви зможете переглянути їх перелік. Наприклад, досвідчений гід може провести вас по підземеллях міста. Якщо вас не дуже надихає така ідея, можете відправитися на прогулянки по дахах. Екскурсія по нічному Львову теж не залишить вас байдужим. У вечірню пору в місті панує особлива атмосфера. Воно запалюється безліччю вогнів, архітектура і добре знайомі місця виглядають по-новому.

Львів відомий своєю унікальною кухнею. До того ж тут варять відмінну каву, роблять смачний шоколад. З напоїв гостям обов'язково треба спробувати пиво і медовуху. Ви можете замовити гастрономічний тур по місту. В рамках нього є можливість дегустувати різні страви. До того ж ви зможете дізнатися секрети їх приготування і інші цікаві факти.

Варто записатися в гастрономічну подорож, яка проходить за межами міста. Так, вам можуть запропонувати чудовий сиро-винний тур. В рамках нього ви не тільки спробуєте найкращі сири та дорогі вина, але страви лемківської, ойківської, угорської кухонь. Тур триватиме два дні. За цей час його учасники встигають насолодитися гірськими пейзажами, поплавати в термальному джерелі, подивитися на Синевир і водоспад Шипіт. До того ж на маршруті вам будуть зустрічатися різні замки. Деякі з них можна буде відвідати. Замки унікальні за своєю архітектурою і наповнені безліччю історій. Ви опинитеся в атмосфері середньовіччя і дізнаєтеся чимало нових і цікавих фактів.