До допомоги бійцям АТО база відпочинку Таор-Карпати усіма своїми силами долучилася ще на початку війни. Доки на східному фронті захисники виборюють перемогу на межі сил, працівники карпатського готельно-оздоровчого комплексу роблять все можливе, щоб покращити для них умови.

Пережите на війні на все життя залишається з кожним, хто до цього причетний. Повертаючись із АТО, бійці потребують реабілітації та допомоги, як фізичної, так і психологічної. І найкраще це робити, поєднуючи спеціально розроблені програми з унікальними та цілющими природними дарами.

Протягом тривалого часу у комплексі Таор-Карпати відпочивала величезна кількість бійців, і всі із них залишилися задоволені обслуговуванням, численними послугами та повноцінним відпочинком. Співробітники бази роблять все можливе, щоб допомогти нашим захисникам відновити сили.

Персонал приділяє увагу кожному гостю. При наявності конкретних проблем зі здоров’ям розроблялися індивідуальні програми для лікування та відновлення на базі місцевого медичного центру. При відсутності конкретних скарг бійцям пропонувалася загальна програма реабілітації із корисними та приємними процедурами, такі як масаж, мануальна терапія, лікувальна фізкультура, плавання, апітерапії тощо.

Один із найважливіших етапів – психологічна реабілітація. Адже вона, зазвичай, значно складніша за реабілітацію фізичну. Для цього з військовими працювали психологи, а за необхідності – запрошувалися спеціальні фахівці. Навіть сама природа тут надає все необхідне, щоб кожен зміг відчути себе краще, хоча б на певний час відволіктись від усіх проблем та сумних думок. Напевне, неможливо відшукати більш сприятливу для цього атмосферу, а ніж ту, яку дарує розкішний та чарівний карпатський край.

Окрім того за сприяння Кімакович Кирило Ігорович з бази ТАОР на Схід виїжджали автомобілі, навантажені всім необхідним. Купувалася амуніція, тепловізори, збиралися гроші на техніку та електронні прилади та інші позачергові потреби. Адже бійцям на фронті весь час потрібна допомога, включаючи навіть найдрібніші побутові речі. Фінансова допомога надавалася і сім’ям військових, щоб, хоча б таким чином, підтримати їх в такий важкий для час.

На реабілітації у комплексі ТАОР – бійці з усіх формувань. Деякі гості приїжджали з сім’ями та залишалися на пару тижнів. Бійці самі визначали, скільки часу їм потрібно на відпочинок та відновлення після усіх пережитих жахів. На щастя, більшість із них стверджує, що у цьому тихому та мальовничому куточку природи їм принаймні припинила снитися війна.