Львів – дивовижне, колоритне місто. Він виділяється серед всіх українських місць. Побувати тут варто кожному. Тут безліч цікавих пам'яток, парків, красивих міських і природних пейзажів. До того ж в місті повно розважальних закладів, колоритних кафе і чудових барів. Вирушати сюди обов'язково потрібно на кілька днів. Неспішний ритм життя міста не розташовує до поспішних прогулянок і швидкого огляду визначних пам'яток.

Зрозуміло, з будь-яким містом приємніше знайомитися в компанії. Тому, якщо ви відправляєтеся в поїздку на самоті, краще замовити цікаві екскурсійні тури по Львову . Втім, вони підійдуть і для спільного відвідування. Навіть якщо серед вашої групи є люди, які бували в місті, все одно такі тури будуть корисні. Вони розважать вас і відкриють багато нового. Організація поїздок ретельно продумана. До того ж їх вартість цілком помірна. Вона доступна широкому споживчому сегменті, тому немає ніяких причин відмовлятися від такої можливості. Замовити організацію екскурсійного туру можна в компанії «Капітолій».

 Кожна програма включає в себе відвідування цікавих музеїв. У Львові їх чимало. Багато з них мають незвичайну спрямованість. Наприклад, тут є унікальна аптека-музей. Їй більше 280 років. У ній зібрана значна кількість експонатів, які займають 16 залів. Другого музею такого плану в Європі немає. Але у самому Львові є ще одна цікава аптека. Мова йде про інтерактивний музей фармації. Він має назву «Таємна аптека», розташований у підвалі аптеки «Під угорською короною».

Вважається, що чоловіки не дуже люблять музеї. Однак музей пивоваріння – точно виключення з цього правила. Представники сильної статі із задоволенням сюди приходять, щоб подивитися на знаряддя праці пивоварів, колекції пивних бочок і, зрозуміло, відвідати дегустаційний зал.

Також буде цікаво побувати в музеях скла, визвольної боротьби, історії та археології, релігії, древніх пам'ятників і т.д.

Зрозуміло, музеї – не єдине, що включають в себе тури. Також в рамках екскурсії ви зможете відвідати тематичні кафе, про які чули по всій Україні. Зрозуміло, пам'ятки теж не будуть проігноровані. Якщо ви хочете детальніше дізнатися, які об'єкти включені в тури, загляньте на портал компанії «Капітолій» – ось сторінка, на якій ви зможете детально дізнатися про кожну екскурсію.

Туристична фірма виділяє для клієнтів комфортні і просторі автобуси, в яких ви зможете зі зручністю переміщатися між об'єктами. Вашу поїздку не зіпсує навіть погана погода.