Кажуть, справжній бухгалтер, що вміє рахувати кожну копійку, розуміється на 1С.
У дійсності ж, справдішній бухгалтер, обізнаний на сучасних інформаційних технологіях, вже використовує наявні переваги

1С в хмарі

Особливо, коли мова заходить про потреби малого і середнього бізнесу. Адже підприємствам з солідним оборотом простіше сплатити більшість проектів з автоматизації процесів в своїй діяльності, постійно оновлювати конфігурацію придбаного комплексу 1С та утримувати штат обслуговуючого персоналу. А хмара для 1С – це навіть дешевше за аренду 1С.
Тільки уявить собі: ви користуєтесь звичним арсеналом засобів 1С, коли не лише ви особисто, а навіть 1С фізично відсутні в офісі! Задля роботи в хмарі досить мати пристрій з виходом в інтернет – підійде навіть смартфон. А контроль доступу забезпечує повну конфіденційність, де б

хмара для 1С

не перебувала – в Україні чи в Європі – на чому ви зупинити свій вибір.
Лише згадайте, скільки разів ви здригалися коли гудів чи гас локальний комп'ютер, на якому розміщено 1С, поривалися рвати на голові волосся, згадуючи, коли в останнє резвурвували данні і скільки часу та нервів піде на їх відновлення? Завдяки віртуальному серверу для 1С ви більше не будете перейматися цими «буденними» питаннями. Авжеж, 1С розміщується на спеціалізованому обладнанні в дата-центрі, де передбачено охолодження і безперебійне живлення, повне резервування даних за останні 30 днів. Забутьте про зависання програми на комп'ютері чи малопотужному сервері, розташованому, як правило, не в спеціалізованих місцях, до того ж ще для свого обслуговування потребуючого співробітників зі спеціальними знаннями і кваліфікацією. В хмарі можна додати потужність для роботи вашої 1С вже за 5 хвилин, не купуючи при цьому ніякого додаткового обладнання. А моніторинг і підтримку 24 годин на добу 7днів на тиждень задля вас забезпечують кваліфіковані фахівці Cosmonova.

Отже, як бачимо, зважаючи на незначних фінансових витрат, з урахуванням всіх переваг впровадження 1С в хмарі вигідно, в першу чергу, малому і середньому бізнесу, на яких оріентуеться сучасні реалії. Більш того, цей сервіс – краще рішення для тих, кому потрібно швидко розпочати роботу, де б він не перебував. Адже досить просто зареєструватися, повідомити обсяг баз і кількість користувачів, скопіювати свою поточну базу або ж створити нову – і 1С в хмарі до ваших послуг.