Львів є однією з найкрасивіших перлин України. Видатна архітектура, безліч пам'яток та цікавих місць, безумовна різноманітність культури та можливість відвідувати найрізноманітніші заклади - це саме ті переваги, які дуже часто стимулюють людей для того, аби купити квартиру у Львові. Але, насправді окрім туристичної переваги цього міста важливо також враховувати той факт, що Львів дійсно дуже красивий та затишний для мешканців, має безліч місць, які варто відвідати хоча б раз та дуже гостинний до людей, які прагнуть тут оселитись. Обираючи це місто для постійного проживання, Ви робите правильний вибір, тим паче, що тут дуже розвинений і вторинний, і первинний ринок.

Якщо Вас зацікавила можливість купити будинок неподалік від Львова або придбати нерухомість в самому місті, зверніть увагу на роботу агентства VALION. Просто зараз на сайті Ви можете побачити перелік актуальних пропозицій та оцінити вартість нерухомості, враховуючи бажаний для Вас район міста, а також інші особливості житлової та нежитлової площі. Розуміючи, наскільки важливим капіталовкладенням є придбання будь-яких об'єктів нерухомості для власників, спеціалісти агентства намагаються забезпечити клієнтів всією необхідною інформацією та гарантують повноцінний супровід від моменту підбору об'єкту, до заключення договору та внесення коштів.

Як обирати нерухомість у Львові?

Як в будь-якому місті, продаж нерухомості у Львові відбувається за стандартною схемою. Клієнту потрібно підібрати для себе об'єкт, в першу чергу визначившись з тим, що це саме буде - квартира або будинок. В даному випадку складно стверджувати про переваги того або іншого, оскільки дуже часто клієнти вже чітко розуміють, що саме вони хочуть придбати. Якщо мова йде саме про квартири, то важливим аспектом при виборі такого об'єкту буде:

  • Кількість кімнат – зрозуміло, що 2-кімнатну квартиру можна купити значно дешевше ніж 3-кімнатну, при цьому кількість квадратних метрів в об'єктах може відрізнятися, в залежності від компанії забудовника та інших особливостей.
  • Компанія-забудовник - від цього дуже сильно залежить вартість одного квадратного метра, а також якість і відгуки мешканців. Дуже часто саме цей критерій для багатьох є найважливішим при виборі об'єкту нерухомості.
  • Район міста - цей критерій важливий, адже нерухомість буде варіюватися в ціні - чим ближче вона до культурного центру та пам'яток архітектури, скоріш за все вона буде дорожчою. При цьому, в менш туристичних місцях, вартість будинку або квартири може бути досить привабливою і навіть демократичною.
  • З ремонтом чи без - в даному випадку, знову ж таки, мова може йти як про вторинний ринок, так і про первинний. З одного боку квартири без ремонту дозволяють власникам реалізувати в повній мірі власний погляд на дизайнерський проєкт, з іншого - наявність ремонту в готовому вигляді дозволяють власникам одразу заїхати та проживати в квартирі, не чекаючи поки ремонт завершиться

Дуже важливо розуміти, яку саме квартиру або будинок Ви хочете мати. Якщо ж такого бачення немає на даний момент, можна звернутися за консультацію до агентів, для яких робота в нерухомості у Львові - це основний дохід і можливість реалізувати власний потенціал. Дуже багато рієлторів агентства VALION спрямовані не тільки на досягнення мети - продажу нерухомості клієнту, а й на повне задоволення його потреб. Саме тому для них робота рієлтором є не просто фаховим напрямом, а творчим процесом, який дозволяє зрозуміти потребу клієнта та повністю закрити її.