Кожна людина має свої вподобання у багатьох речах, включно із вибором того, яка лотерея їй подобається. Хтось концентрується на розмірі найбільшої грошової винагороди, комусь важливим є не стільки головний приз, скільки можливість знати результати миттєво, а не чекати розіграшу кілька годин чи навіть днів.

У світі сучасних технологій ви можете обрати лотерею та взяти в ній участь, навіть не виходячи з дому. Як класичний числовий, так і більш сучасний онлайн формат є загальнодоступним. На сайті УНЛ можна пошукати найкращу для себе лотерею, ознайомившись з усіма іграми, що офіційно вважаються найбільш надійними та перевіреними. Оскільки вони мають усі необхідні ліцензії та проходять ретельний контроль.

Але така різноманітність доступних варіантів часом ще більше стримує та відштовхує гравців. Як визначити: яка національна лотерея буде найкращою саме для вас? Ми зібрали основні критерії, які допоможуть зробити правильний вибір. 

FrfHG31_BW3dCEl0wEy1LXAmPXO8BpXcTF2V9PN2xGg79bfdJ_aqKavZ3aRmO-6PXUP9qtlpzzyyIx95UUZgcZEAWgB0EmdY6Wp463nX14pgzZ-y9kkMz4h7ZjRF-0Yh5PgLJIK5jDVBD-yODLU0a04

Типи лотерей: від класичних до нових

Українська лотерея сьогодні представлена величезним вибором ігор. Така різноманітність може ускладнювати пошук. Особливо новачкам, які лише починають знайомитися із подібним форматом і не брали участь у розіграшах до цього. Тому краще провести ретельний розбір найбільш популярних варіантів:

  1. Класична національна лотерея, у якій білети представлено переважно у паперовому форматі. Втім, сьогодні ви також можете знайти і їхні електронні версії. Для цього достатньо придбати лотерейний білет безпосередньо на сайті. Там ви можете також його і заповнити, отримавши на електронну пошту підтвердження участі у грі. 

Класичні лотереї мають доволі прості та знайомі усім правила: під час розіграшу до зали виносять лототрон з певною кількістю кульок. По черзі випадає та кількість кульок, яка зазначається у правилах гри. Попередньо гравці роблять вибір, закреслюючи номери на ігровому полі. І, якщо вгадали комбінацію, забирають виграш. Національна лотерея УНЛ пропонує кілька різних варіантів класичних ігор: Супер Лото, Лото Трійка, КЄНО тощо.

  1. Миттєва лотерея. Ідеальне рішення для тих, хто не любить довго чекати. Її принцип полягає у тому, що результати гри ви дізнаєтеся відразу після того, як зробите ставку. Вона представлена виключно у цифровому форматі. Ретельно вивчить огляд кожної гри та інструкції до того, як взяти у ній участь. Це може бути, наприклад, відкриття певної комбінації за типом скретч-карток, пошук однакових символів тощо. 

Миттєва лотерея відкриває доступ до великого розмаїття тематик, цікавої графіки та анімації, ігри можуть мати навіть музичний супровід. Головна їхня перевага – мінімальна ставка. Взяти участь у грі можна, сплативши лише 3-40 грн. Втім, і розмір головного призу від цього стає меншим. Хоча він також доволі суттєвий і часом складає 100 000 чи навіть 500 000 грн.

  1. Лотерея на криптовалюті. Найбільш сучасний формат гри, який з'явився порівняно нещодавно. Криптовалюта продовжує набирати популярності. Тож не дивно, що її використання з'являється сьогодні у найрізноманітніших секторах. Засновані такі ігри на технології блокчейн, що дозволяє максимально захистити всю інформацію та гарантувати чесність і прозорість розіграшів. 

Важлива перевага криптовалютних ігор полягає у тому, що вони глобально доступні. Отже, ви можете взяти участь у них, незалежно від того, де саме проживаєте. Криптовалютні лотереї гарантують абсолютну безпеку та анонімність для всіх гравців, в них можна взяти участь в будь-який час за допомогою смартфону.

eOSFx0M_rOn_tRKZCRpeJX6glf5N0M3yIqrhZQH0iFywP3GjJRUiB8m9DcdX--20R7F7yDxRsmvIs6pXvU1scq8CrcZMdRr6PF0xn7vOfqFY_-AONSozx-viW5wKnvDYrf0-Pmyk-OcEeH_9yzihYak

Фактори вибору лотереї

Приймаючи остаточне рішення про те, яка лотерея стане для вас найкращою, потрібно враховувати безліч факторів. Ми підготували найбільш важливі критерії, на які необхідно звертати увагу перш ніж зробити вибір:

  1. Ймовірність виграшу. Це та сама статистика, яка зазначається до кожної конкретної гри. Наприклад, лотерея УНЛ пропонує статистику до усіх ключових ігор у вільному доступі. Вона демонструє коефіцієнт та ваші шанси на отримання джекпоту. Так, наприклад у Супер Лото цей показник становить 1:20 млн. В першу чергу через найбільший в Україні призовий фонд.
  2. Розмір виграшів. Відкривши платформу з лотереями, ретельно вивчить, яка з них пропонує найбільші грошові винагороди. Звісно, ваш вибір не обов’язково має базуватись на грі, яка пропонує великий джекпот. Якщо хочете мати більше шансів на перемогу, обирайте менші лотереї. Так, призовий фонд буде доволі скромним. Однак ваші шанси на перемогу – в рази вищими.
  3. Вартість лотерейних білетів. Важлива перевага лотереї полягає у тому, що вартість білетів є доступною кожному. Вона складає переважно 20-30 грн за один лотерейний білет. Втім, деякі ігри пропонують ще дешевші ігрові бланки. Так, наприклад, Лото Трійка дає змогу взяти участь у розіграші, заплативши за лотерейний білет усього 3 гривні. А якщо ви обираєте миттєві лотереї, там можна брати участь, зробивши ставку на 1-2 гривні.

zEprgkd0G2gQXPRZoOfoyE9zqhCBN8neeiOWkGcM1B1LCNgK19UBzLPdoWilGY6FS3MfoEBo7vG0IcSOwtegJa6V6jPu4e3tje6NYNSlOM345RKGALpRHz8uzBN6lMxldgodp0LfwZMv-3KcVJbCqbM

Аналіз уподобань та інтересів

Щоб розраховувати на успіх у лотереї, необхідно також зважати на ваші власні вподобання та інтереси. Оскільки гра має приносити позитивні враження та емоції, й звісно ж задоволення від  процесу, а не лише надію на результат. Якщо говорити безпосередньо про те, що цікавить гравців, тут ключовими є кілька критеріїв:

  1. Виграш, який ви плануєте отримати. Найбільш важливий фактор для новачків і досвідчених гравців. Більшість людей, обираючи лотереї, орієнтуються у першу чергу на розмір джекпоту. 

І це не дивно, адже тоді у вас з'являється можливість виграти дійсно велику суму, всього лиш придбавши один лотерейний білет і попередньо заповнивши його. Втім, тут потрібно бути обережними – якщо ви полюєте виключно за великими грошовими винагородами, враховуйте, що шанси на перемогу у таких лотереях помітно нижчі, ніж в іграх з меншим джекпотом.

  1. Рівень ризику. Не ризикує тільки той, хто нічого не робить. Однак, якщо відповідально підходити до гри, краще завчасно зробити аналіз рівня ризику, щоб не втратити гроші. Так, наприклад, ви можете покращити свої шанси на перемогу, якщо збільшите кількість послідовних розіграшів, у яких братиме участь обраний вами набір чисел. Або ж використовуючи інші програми та фішки конкретної лотереї.

Z1C61q0DB4LvgqsEm-VZWCLj0j-LXIxJSVW3w_sziQhTE_V1S-IQ-H0LakUiWJ_QXCXCL4AAzcGdy6Q3aJH8Gf9sCxObMFU4BNFtlhwEhHB3Orr00HNUn54PyQSInBjdVcYYCXX_J8dzq0KMBFo1uvg

Рекомендації щодо вибору лотереї

Перш ніж проводити підведення підсумків, давайте остаточно розберемо усі актуальні рекомендації фахівців щодо вибору лотереї. Адже успіх у грі буде залежати від того, наскільки ретельно ви підійшли до пошуку? Окрім перерахованих вище факторів, ми підготували й інші поради для пошуку лотерей: 

  1. Проведіть ретельне дослідження. Оцініть репутацію гри. Це має бути лотерея, яка викликає довіру. Для цього можна ознайомитися з історіями переможців, відгуками інших гравців, коментарями на тематичних форумах тощо.
  2. Не ігноруйте наявні заходи безпеки. Переконайтесь у тому, що усі ваші дані знаходяться під надійним захистом. Особливо, якщо плануєте вказувати реквізити вашої банківської карти або будь-яку іншу персональну інформацію, завжди дбайте про свої інтереси.
  3. Звертайте увагу на додаткові опції. Так, наприклад, лотерея Супер Лото має опцію системної гри, яка дозволяє розіграти більшу кількість номерів за один раз. Тобто, якщо стандартно в білеті потрібно зазначити 6 цифр, то, обираючи системну гру, ви можете закреслити до 12 номерів. І всі вони рівнозначно братимуть участь у розіграші.
  4. Зручність гри. Якщо ви людина, яка любить жити тут і тепер, найкраще вам підходять або класичні лотереї, де розіграш відбувається на щоденній основі, або ж (ще краще) миттєві та скретч лотереї. Зручність також полягає у тому, наскільки легко придбати та заповнити лотерейний білет, а також отримати грошову винагороду. Звертайте увагу на методи оплати, наявність зручного сайту та додатку.

ySUopVvGwbPVdWe82YsnyaKfG_gm3ZmcfOCh1VBE4TJxXDwoEVCX6ChdL-Ze_4BvYRbUI00i0__jLMKACCmx5koArSof_UWuuu41fbItdJ3qajJ9Z4jFItRVFY28vxvKS5qG61OcjOVT4TxmcQ05Wo4

Щоб українська лотерея принесла вам не лише ймовірність виграти великі суми та мільйонні джекпоти, але й насолоду під час усього процесу гри, необхідно ретельно підійти до її вибору. Тим паче сьогодні існує безліч різних варіантів на будь-який смак. Вивчайте описані вищі інструкції й зауваження та постійно аналізуйте наявні ігри.

Головне обирайте дійсно надійну компанію. Так ви зможете бути впевненими, що точно заберете з собою виграш. Чудову можливість випробувати фортуну та отримати яскраві емоції й азарт від самої гри надає лотерея УНЛ, майте це на увазі. Також, якщо бажаєте досягти результатів якомога швидше, завчасно звертайте увагу на ризики/статистику/розмір головного призу та вартість лотерейних білетів.