А ви знали, що страва суші-бургер спочатку була приготована як експеримент? І її творці навіть не очікували такої шаленої популярності. А всього лише замінили булочку на хрумкий рис, під яким ховається соковита начинка, яку зазвичай використовують в ролах. Замовити суші-бургер у Львові стане для вас чудовим варіантом, коли хочеться спробувати щось новеньке та незвичне. 

Що ж таке суші-бургер?

Суші-бургер або як його ще називають рисовий бургер - це вдале поєднання двох традиційних кулінарних технік. Це чудово поєднаний симбіоз бургера і звичайних японських ролів. 

Особливістю суші-бургера є його конусоподібна форма, що надає страві оригінальності та робить її зручною у вживанні на ходу. Цю страву можна з легкістю взяти з собою на роботу чи на прогулянку. Замість калорійних булок у суші-бургері використовується імпровізована булочка з рису. 

Начинка може бути різноманітна. Використовуються доволі різні інгредієнти: курка, телятина, лосось, морепродукти, вугор, овочі, водорості, гриби та інші продукти. Такий рисовий “пиріжок” посипають зверху сухарями та обсмажують мінімальну кількість часу у фритюрі для отримання хрусткої скоринки. Такий спосіб приготування максимально зберігає соковитість начинки та поживність корисних інгредієнтів. 

Чому варто скуштувати суші-бургер?

Про оригінальну і незвичну подачу страви ми вже сказали, а які ще позитивні моменти нас очікують, якщо негайно замовити суші-бургер?

  • Суші-бургер цілком може замінити повноцінний прийом їжі. Адже до складу страви входить весь збалансований склад продуктів, необхідних нашому організму, щоб отримати енергію та запас сил. Це білки, ненасичені жири, корисні вуглеводи. 
  • Така страва може бути не тільки буденною їжею, а і гарною прикрасою святкового столу або романтичної вечері зі свічками та суші-бургером. 
  • Не дивлячись на те, що суші-бургер є ситною стравою, калорійність його значно менша, ніж у бургера. Тому насолоджуйтесь цією смакотою, та не переймаєтеся за фігуру. 
  • Різноманітність начинок. Суші-бургер це як скринька з сюрпризом, ніколи не вгадаєш, яка смакота тебе чекає всередині. Це може бути соковитий лосось з найніжнішим крем-сиром і авокадо. Або курка з соковитим грейпфрутом і сиром Філадельфія. А для гурманів є суші-бургер з чорною каракатицею, креветками та соусом унагі.
  • Порції настільки великі, що одним суші-бургером можуть наїстися дві людини.

Якщо ви ще не пробували японський бургер, то неодмінно скористайтеся нагодою та замовляйте суші-бургер в Poke Lulu. До речі, тут готують також і вегетаріанські страви.